Meni
Korpa

Preparati protiv seboreje i peruti

Preparati protiv seboreje i peruti
Brend: DUKAFARM
POPUST 20% Šampon za muškarce i žene svih generacija koji žele da eliminišu upornu perut i neprijatan svrab kože glave Deluje već posle prve primene Protiv uporne peruti, neprijatnog svraba i iritacija Nova formula obogaćena Pantenolom Bez ParabenaKako koristi..
504,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON PROTIV PERUTI SA VOĆNIM KISELINAMA I EKSTRAKTOM KVASCA za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i ultrahranljivi kompleks B vitamina i prirodnih voćnih kiselina; aktivira seboregulativne i antiinflamatorne funkcije kože glave, hidrira i regene..
215,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA VOĆNIM KISELINAMA I EKSTRAKTOM KVASCA, ZA SUVU, SLABU KOSU, PROTIV PERUTI za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija; prirodne voćne kiseline, vitamin T i B kompleks.PROMENA IZ KORENA Bioša..
199,00 RSD
Brend: BLUE CAP
BLUE CAP ŠAMPON ZA KOSU 150mlOpis proizovda:Glavna aktivna komponenta dermatoloških BLUE CAP preparata je cink-pirition, čije je dejstvo pojačano postupkom molekulske aktivacije. Cink-pirition, supstanca poznata po svojoj primeni u lečenju seboroičnog dermatitisa i peruti, tako..
1.764,00 RSD
Brend: BLUE CAP
BLUE CAP ŠAMPON ZA KOSUOpis proizovda:Glavna aktivna komponenta dermatoloških BLUE CAP preparata je cink-pirition, čije je dejstvo pojačano postupkom molekulske aktivacije. Cink-pirition, supstanca poznata po svojoj primeni u lečenju seboroičnog dermatitisa i peruti, takodje po..
845,00 RSD
Brend: BLUE CAP
BLUE CAP SPREJ ZA KOSUOpis proizovda:Blue Cap sprej  efikasno ublažava svrab, crvenilo, perutanje i iritaciju kože glave i tela. On se koristi kao osnova za primenu Blue Cap kreme ili Blue cap šampona na temenu. Oblik spreja omogućava lak pristup koži glave.Na..
2.345,00 RSD
BURRA ŠAMPON PROTIV PERUTI I ZA JAČANJE KOSEOpis proizvoda:BURЯA šampon protiv peruti i za jačanje kose deluje na očuvanje proteinske strukture kose, redukuje oštećenja nakon stilizovanja kose, efikasno kontroliše nastajanje peruti, dok istovremeno nežno..
1.137,00 RSD
Brend: OPIBRA
Hiljadama godina muškarci i žene su tražili rešenje za slab rast kose koji se završavao opadanjem do potpunog gubitka kose. Kako kosa predstavlja simbol lepote, tako i njen gubitak vrlo cesto prouzrokuje estetske, medicinske, psiholoske i socijalne probleme. Da bi se ovo sprecil..
4.657,00 RSD
Brend: EUCERIN
-  Efikasno i dugotrajno otklanja perut -  Smanjuje iritaciju temena glaveSadrži 3,5% Azol-aktivnog depoa sa Klimbazolom,Oktopiroksom i Polidokanolom.Uspešno uklanja perut i sprečava njogovo ponovno nastajanje.Osetijivom temenu glave je potrebno posebno blago čiš..
1.099,00 RSD
Brend: KRKA
Perut je veoma čest i neprijatan problem. Uzroci nastajanja peruti su različiti, a čest izvor ovog oboljenja predstavlja preterano razmnožavanje gljivice Pityrosporum ovale. Perutanje kože glave često je praćeno crvenilom, iritacijom i neprijatnim svrabom. U laboratorijama Krke razvijeni su dermatol..
680,00 RSD
HAIR PLUS LOSION- Losion za jačanje i protiv opadanja koseOpis proizvoda:Hair Plus losion, sinergističkim efektom biljnih sastojaka, pojačava cirkulaciju temena i omogućava bolju ishranu korena kose, što povoljno utiče na njeno jačanje i brži rast. Koren dlake na ovaj način posta..
619,00 RSD 650,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE LINODERM KREMA PROTIV FLEKAOpis proizvoda:Linoderm krema protiv fleka smanjuje proizvodnju melanina i pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože, zahvaljujući signalnim molekulima izolovanim iz prirodnog mleka. Uspešno posvetljuje pigmentisane promene na koži, kao..
605,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)