Apotekaonline
Korpa

Preparati sa koenzimom Q10

Preparati sa koenzimom Q10
Brend: ESENSA
Sinergija dva moćna antioksidansa resveratrola i koenzima Q10. Odavno je poznato da je za „Francuski paradoks“ odgovorno kvalitetno crveno vino koje je bogato resveratrolom, antioksidansom iz grupe polifenola. U ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans-resveratrol koji je biološki n..
1.799,00 RSD
Dejstvo Koenzim Q10 je esencijаlni vitаmin, neophodаn zа prаvilno funkcionisаnje svаke žive ćelije. Povećаvа u stvаrаnju energije u svim ćelijаmа orgаnizmа (mitohondrije), posebno u srčаnoj i skeletnoj muskulаturi.Koenzim Q10 je snаžаn аntioksidаns, koji privlаči slobodne rаdikаle i šti..
840,00 RSD 840,00 RSD
Brend: ESENSA
Betavitevit koenzim Q10 je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži pivski kvasac i koenzim Q10. Koenzim Q10 prisutan u ovom preparatu je proizvod renomiranog japanskog proizvođača dobijen procesom fermentacije kvasca i potpuno je biološki identičan koenzimu Q1..
850,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CARDIO Q10 DIRECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa koenzimom Q10Biofar Cardio Q10 Direct sadrži Ubihinol, aktivnu formu koenzima Q10, vitamine B grupe, vitamin C, D3 i E, Qatrefolic, cink, selen, hrom, holin i polikozanol koji predstavljaju napredni kompleks koji podržava normalan..
897,00 RSD
Brend: HEALTH AID
CO Q10 KAPSULE 200mgOpis proizvoda:CoQ10 200mg je specijalna formulacija koja sadrži visoku dozu koezima Q10 rastvorenu u ulju, u želatinoznoj kapsuli, kako bi obezbedila najbržu apsorpciju i maksimalni efekat.Koenzim Q10 ili ubihinon je supstanca koja se u malim kolicinama nalazi u svim..
4.164,00 RSD
Brend: NATURES AID
CO-ENZYME Q10 30mgOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa koenzimom Q10 u suncokretovom ulju.Da li ste znali?Koenzim Q 10 je neophodan za održavanje svih bioloških procesa u organizmu. Ljudski oranizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine života,..
910,00 RSD
Brend: RAZNO
COENZIM EXTRA CLASSICOpis proizvoda: Coenzim extra je dodatak ishrani sa izbalansiranom kombinacijom sastojaka koji imaju pozitivan efekat na ljudski organizam, uglavnom na srce i krvne sudove, pri čemu snabdevaju organizam vitalnom energijom. Efikasnost ovog dodatka ishrani je..
819,00 RSD
Brend: RAZNO
COENZIM EXTRA STRONGOpis proizvoda: Coenzim extra je dodatak ishrani sa izbalansiranom kombinacijom sastojaka koji imaju pozitivan efekat na ljudski organizam, uglavnom na srce i krvne sudove, pri čemu snabdevaju organizam vitalnom energijom. Efikasnost ovog dodatka ishrani je ..
999,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
COENZIM Q10Opis proizvoda:Coenzim Q10 će vam pomoći da se osećate manje umorno i bolje iskoristite energiju. Ublažava i hroničnu srčanu insuficijenciju. Koncentracija Coenzima Q10 u organizmu se smanjuje posle 30. godine ili tokom terapije statinima koji smanjuju stvaranje holesterola u krv..
828,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER CARDIO HEALTH WITH COQ10Opis proizovda:Forever CardioHealth® sa CoQ10 je specijalna formula napravljena tako da se rastvara u Aloe Vera gelu i obezbeđuje tri dodatka ishrani važna za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ovaj proizvod održava zdrav nivo homocisteina, predstavlja i..
0,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS COENZIM Q10Opis proizvoda: Koenzim Q10 ( ubihinon ) je esencijalan u energetskom metabolizmu čoveka. On snabdeva sve naše ćelije energijom i značajan je za pravilan rad srca. Starenjem, organizam proizvodi sve manje koenzima Q10 i zato je neophodno da ga unos..
679,00 RSD
PREPARAT IMMUNO SYSTEMS OMEGA 3 + VITAMIN E KAPSULE NALAZI SE NA AKCIJI 1+1. AKCIJU MOŽETE POGLEDATI OVDE !Za fundamentalnu energiju organizma.Koenzim Q10 ima esencijalnu ulogu  procesima stvaranja  energije u ćelijama organizma. Sinteza koenzima Q10 u organizmu se vremenom smanjuje (n..
940,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 31 (3 strana)