• PROPOLAID VAPOR PATCH FLASTERI

PROPOLaid VaporPatch - FLASTERI za spoljašnju upotrebu

NOVO U APOTEKAMA - PROPOLAID VAPORPATCH - isparavajući flasteri za spoljašnju upotrebu koji se aplikuju na odeću, posteljinu ili pidžamu. Tokom osam časova nakon aplikacije na odeću ili predmet flaster postepeno oslobađa etarska ulja i olakšava disanje kod kijavice, gripa, sinuzitisa, prehlade i bronhitisa. Za razliku od uobičajenih gelova i masti koji se nanose direktno na kožu i koji se ne preporučuju kod povišene telesne temperature - Propolaid flasteri se uvek mogu koristiti bez ograničenja.

Sadrže mešavinu etarskih ulja eukaliptusa, nane, belog čajevca, zimzelena, kleke, karanfilića, propolis i mentol. Ovi sastojci imaju antiseptično i balzamično dejstvo na gornje disajne puteve.

Mogu ga koristiti odrasli i deca starija od 3 godine.

 

Aktivni sastojci:

Etarska ulja eukaliptusa, nane, belog čajevca, zimzelena, kleke i karanfilića, propolis i mentol.

 

Način upotrebe:

Flaster izvaditi iz kesice i aplikovati na pidžamu, odeću, posteljinu ili drugi predmet, ali nikada direktno na kožu. Flaster postaviti najmanje 30 cm od lica. Tokom 8 časova balzamična ulja, mentol i propolis lagano će isparavati sa flastera. Flaster ne masti odeću i ne ostavlja fleke.

 

Pakovanje:

6 flastera u pojedinačnim kesicama

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

PROPOLAID VAPOR PATCH FLASTERI

  • Brend: ESI
  • Šifra: 20161332
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 539,00 din


Tagovi: esi, propolaid, vapor, patch, flaster, rino, nos, sprej, propolis, disajni, putevi, kijavica, grip, prehlada, bronhitis