Apotekaonline
Korpa

PROLIFE SUSPENZIJA

PROLIFE SUSPENZIJA
1,080.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2770
Kupovina: 3
Pregleda: 14251

Opis proizvoda

Kako deluje PROLIFE?
Probavni sastav ljudskog organizma sadrži iznimno veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sastava i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije sudeluju u probavi hranjivih tvari, štite nas od patogenih bakterija, sudeluju u sintezi vitamina K i nekih vitamina B skupine. Mnogobrojne su studije pokazale da stres, neadekvatna prehrana, često uzimanje antibiotika te povišena telesna temperatura mogu znatno narušiti ravnotežu mikroflore probavnog sastava što za posledicu može imati neugodne smetnje kao što su proliv, zatvor ili nadutost, a ponekad i ozbiljne infekcije.

Što je PROLIFE?
PROLIFE je savremeni regulator crevne mikroflore koji deluje prirodno i nema štetnih učinaka. Ovaj dodatak prehrani sadrži probiotik Bacillus coagulans i prebiotik glukooligosaharid te preporučenu dozu vitamina B-skupine.
Prema definiciji Svetske zdravstvene organizacije (WHO), probiotici su živi mikroorganizmi, koji primjenjeni u adekvatnim količinama pružaju zdravstvenu korist. Za razliku od probiotika, prebiotici nisu živi mikroorganizmi već sastojci hrane koji pospešuju rast i aktivnost crevnih mikroorganizama. Jednostavnije rečeno, oni su hrana za probiotike.
Zajednička primena probiotika i prebiotika ima sinergijski, odnosno pojačani učinak te se takvi preparati nazivaju sinbiotici.
Bacillus coagulans je mikroorganizam u obliku endospore koji je prvi put izolovan i opisan 1933. godine. S obzirom na svoja svojstva, rezistentan je na nizak pH te se za razliku od drugih bakterija ne inaktivira u želucu zbog čega brzo i delotvorno poboljšava stanje crevne mikroflore. Glukooligosaharid pripada skupini kratkih šećera (oligosaharida). Probavni sastav čoveka ga ne apsorbuje, stoga nije dodatan izvor energije. Kroz probavni sastav prolazi u nepromenjenom obliku, stimulise enzimske procese u probavi skroba, celuloze i vlakana te sprečava njihov zastoj i fermentaciju.
Vitamini B skupine (tiamin hidroklorid B1, riboflavin B2, piridoksin hidroklorid B6, cijanokobalmin B12) neophodni su za opšte zdravlje našega organizma.

Sastav PROLIFE suspenzije:
Bočica: glukooligosaharid, sladilo: fruktoza, aroma, limunska kiselina (E 330), konzervansi: kalijev sorbat (E 202) i natrijev benzoat (E 211). Zatvarač-spremnik: Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes), Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum u količini od
2,1 x 109 živih mikroorganizama sposobnih za umnožavanje, ekstrakt kvasca (Saccharomyces cerevisiae), koloidni silicij, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin hidroklorid), vitamin B12 (cijanokobalmin), maltodekstrin, trinatrijev citrat (E331), limunska kiselina (E330).
Ostali sastojci: Tvari za povećanje volumena: magnezijev stearat, koloidni silicij; želatina .maltodekstin, titanijev dioksid (E171), bojilo: indigo carmine (E332), trinatrijev citrat (E331), limunska kiselina (E330).

Doziranje i način upotrebe Prolife® suspenzije:

Jedna bočica dnevno, po mogućnosti ujutru. Poseban savremeni sastav zatvarača - spremnika omogućuje pripremu suspenzije liofiliziranog pripremanja neposredno pre upotrebe.
-  Zavrnuti zatvarač udesno do kraja
-  Dobro promućkati sadržaj bočice
-  Otvoriti bočicu i popiti njen sadržaj

Napomene:
Može sadržavati mleko i sastojke koji potiču od mleka te soju i sastojke koji potiču od soje.
Potrebno je pridržavati se preporučene dnevne doze.
Dodatak prehrani nije nadomestak ili zamena  uravnoteženoj prehrani.
Proizvod ne koristiti nakon isteka roka upotrebe. Čuvati od male dece.

Način čuvanja:
Na suvom mestu, pri temperaturi do 25°C.

Pakovanje: 7 bočica od 10ml
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.