Apotekaonline
Korpa

PROFESIONALNI INHALATOR ZA SUVO INHALIRANJE PRIZSALT

PROFESIONALNI INHALATOR ZA SUVO INHALIRANJE PRIZSALT
420,000.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: PRIZMA
  • Šifra proizvoda: BR-2765
Kupovina: 0
Pregleda: 892

Opis proizvoda

PROFESIONALNI INHALATOR ZA SUVO INHALIRANJE

-  Halogenerator PRIZSALT je uređaj koji stvara glavni lekoviti sastojak slane sobe (površine do 30 kvadratnih metara), a to je suvi slani aerosol prirodne kamene soli
-  Radom halogeneratora upravlja ugrađeni mikroračunar. Korisnik upravlja halogeneratorom preko grafičkog ekrana osetljivog na dodir (Touch screen display). Korisnik može samostalno i jednostavno da podešava parametre terapije
-  Upravljačka mikoračunarska jedinica spojena je sa halogeneratorom putem kabla. To omogućava da se halogenerator postavi na zid slane sobe na mestu pogodnom za ugradnju, a da se upravljačka jedinica ugradi na mesto koje je osoblju pogodno za rukovanje halogeneratorom. U slučaju kada korisnik ima više slanih soba moguće je postaviti sve upravljačke jednice u jednu kontrolnu sobu i odatle upravljati radom svih slanih soba
-  Korisnik može samostalno i jednostavno da podešava sledeće parametre terapije:
-  Trajanje terapije (od 10 do 99 minuta, u koracima od 1 minut)
-  Profil promene koncentracije soli tokom terapije (trajanje terapije podeljeno je na 10 koraka, a za svaki korak terapije može da se podesi koncentracija aerosola soli u opsegu od 0 do 100% kapaciteta uređaja) - svi parametri terapije mogu da se sačuvaju u jednoj od 9 raspoloživih memorija i da se kasnije po želji koriste
-  80% čestica soli u vazduhu slane sobe je veličine do 5 µm
-  Uređaj stvara mali nivo buke tokom rada
-  Napajanje halogeneratora je iz monofazne gradske mreže napona 220V/50Hz
-  Potrošnja električne energije: 0.5 A
dimenzije:    halogenerator 320 mm (š) x 260 mm (d) x 550 mm (v),    komandni orman 320 mm (š) x 150 mm (d) x 250 mm (v)
-  Težina: halogenerator 10,4 kg, komandni orman 4,4 kg


TOUCH SCREEN

GARANCIJA 2 GODINE

Za detaljnije uputstvo  kliknite OVDE .

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.