Apotekaonline
Korpa

PRENATAL TABLETE

PRENATAL TABLETE
0.00 RSD
Pregleda: 4766

Opis proizvoda

Sprovedene studije dovele su do saznanja da uzimanje vitaminsko mineralnih proizvoda pre i tokom trudnoće kao i za vreme dojenja ima važnu ulogu u pravilnom razvoju deteta. Nedostaci vitamina i minerala u trudnoći mogu izazvati poremećaje u razvoju ploda, rođenje deteta male porođajne težine ili njegov slab imunitet nakon rođenja. Prenatal sadrži 10 vitamina uključujući folnu kiselinu i 3 najvažnija minerala (kalcijum, gvožđe i cink) u optimalnim količinama prilagođenim trudnicama i dojiljama.

Prenatal se preporučuje:
-  Ženama koje planiraju trudnoću
-  Trudnicama i dojiljama

Prenatal način uzimanja:
1 tableta, 1 x dnevno uz obrok ili posle obroka.

Pakiranje: Bočica 100 tableta

Prenatal sastav:
1 tableta                                 Količina       %RDA
Vitamin A (iz beta karotena)    4000 I.J.       50
Vitamin D                                 400 I.J.        100
Vitamin E                                  30 I.J.         100
Vitamin C                                120 mg         200
Folna kiselina                          800 µg         100
Vitamin B-1                             1,8 mg         106
Vitamin B-2                             1,7 mg          85
Niacin                                      20 mg         100
Vitamin B-6                             2,6 mg        104
Vitamin B-12                             8 µg          100
Gvožđe                                   28 mg         156
Kalcijum                                 200 mg         15
Cink                                       25 mg          167
*%RDA odnosi se na preporučene dnevne količine za trudnice i dojilje

Napomena:
Kako biste bili sigurni da ste sebi i detetu obezbedili sve potrebne hranjive materije, svakako se posavetujte s Vašim lekarom.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.