Apotekaonline
Korpa

OMNI BIOTIC STRESS REPAIR - Preparat za stres i depresiju

OMNI BIOTIC STRESS REPAIR - Preparat za stres i depresiju
SNIŽENA CENA -14 %
OMNI BIOTIC STRESS REPAIR - Preparat za stres i depresiju
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
4.599,00 RSD
5.328,00 RSD

Opis proizvoda

Omni Biotic Stress Repair je preparat za stres i depresiju koji se koristi kao pomoć pri odbrani organizma od stresa.

Kada se čovek nađe u stresnoj situaciji, mozak u milisekundi oslobađa neurotransmitere (supstance koje posreduju u prenošenju električnih signala između ćelija) i hormone stresa.

Krvni pritisak raste, ubrzava se puls, disanje, cirkulacija, raste nivo šećera u krvi, zenice se šire, a varenje se ili prekomerno akti vira i ispoljava u vidu dijareje ili potpuno prestaje. Ceo organizam je upozoren.

Naučna istraživanja su pokazala da najbolja terapija protiv stresa nisu psihoterapeutska sredstva već intaktna i funkcionalna creva.

Naše crevne bakterije utiču na interakciju creva i mozga, pa od toga zavisi da li ćemo uspeti da se nosimo sa stresom ili ćemo postati nervozni i bolesni. Ne samo da stres negativno utiče na creva, već i stanje našeg varenja i crevnih bakterija znatno utiče na raspoloženje i to je jedna od najvažnijih činjenica neuro-gastroenterologije.

Simptomi hroničnog stresa:

Simptomi hroničnog stresa manifestuju se na telesnom i psihičkom planu, ponekad i na socijalnom planu. Simptomi su hronični umor, nesanica, nervoza, bolna zgrčenost nekih mišića i promena u ponašanju.

Lečenje hroničnog stresa:

Hronični stres menja gotovo sve sisteme u telu. Utiče na varenje, imunološki sistem, hormone, povećava rizik od šloga i srčanog udara, i ubrzava starenje. Najnovija istraživanja pokazuju da hronični stres može značajno da promeni funkcionisanje mozga, otvarajući put za anksioznost, depresiju, kao i mnoge psihičke i mentalne probleme. Hroničnog stresa se možete rešiti vrlo lako uz pomoć Omni Biotic Stress.

Simptomi depresije:

Jedan od dominantnih simptoma je nedostatak životne radosti ili barem smanjenje uživanja u mnogim aktivnostima u odnosu na period pre bolesti. Simptomi se mogu razlokovati kod starijih i mladih. Tipični simptomi depresije: nemir, zabrinutost, strepnja, očaj, somatski bolovi koji nemaju fizičke uzroke ( glavobolja, probadanja, zanošenje, hronični bolovi), značajno smanjen ili povećan apetit.

Lečenje depresije:

Može se lečiti na više načina, u lečenju Vam može pomoći i Omni Biotic stress da smanjite depresuju i da se osećate bolje.

Karakteristike Omni Biotic Stress Repair za hroničan stres:

  • Pomaže kod prekomerne težine i gojaznosti, kod osoba koje prolaze kroz hronični stres.
  • Pomaže kod nesanice uzrokovane stresom.
  • Podstiče u smanjenju depresije.
  • Kod pacijenata sa hroničnom upalom zglobova.
  • Kod pacijenata sa pozitivnom porodičnom anamnezom raka debelog creva, kao i posle parcijalne resekcije debelog creva koja je posledica onkološke bolesti.
  • Pomaže kod nervoznih creva i intestinalne tegobe uzrokovane hroničnim stresom.

Omni Biotic Stress Repair za smanjenje depresije kod odraslih sastav:

Bifidobacterium bifidum W23, Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus casei W56, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W62, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19.

Način upotrebe:

Omni-biotic stress repair se primenjuje jednom do dva puta dnevno - ujutru pre doručka i/ili uveče pre spavanja - pomešano u vodi, mleku, voćnom soku ili jogurtu. Nakon 1 minuta aktivacije 7,5 milijardi posebno odabranih korisnih crevnih bakterija je spemno da se nastani u Vašim crevima.

Pakovanje:

28 kesica.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).