Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Nailbook Professional Magic Color

Magic kolekcija donosi magični dodir Vašim noktima. Prelivi boja u četiri nijanse će napraviti efekat kakav do sada niste videli. Gelovi se suše za 120 sekundi (pod uticajem direktne UV svetlosti)... Za french koji ostavlja bez daha... Uz pomoć specijalne formule, taloženje pigmenata je sprečeno, čak i nakon produženog skladištenja. Zvezdica(*) u nazivu gela označava transparentne (prozirne) boje.

COLOR MAGIC BLUE *
Color Magic blue * - Sofisticirana sedef boja sa nežnim plavim prelivom koji nestaje i pojavljuje se pri prelamanju svetlosti. Može se koristiti i za french liniju u debljem sloju, u jako tankom sloju je preliv boja. Idealan za french.Pakovanje: 7.5ml (8,25g)..
550,00 RSD
COLOR MAGIC GOLD *
Color Magic gold * - Sofisticirana sedef boja sa nežnim zlatnim prelivom koji nestaje i pojavljuje se pri prelamanju svetlosti. Može se koristiti i za french liniju u debljem sloju, u jako tankom sloju je preliv boja. Idealan za french.Pakovanje: 7.5ml (8,25g)..
550,00 RSD
COLOR MAGIC GREEN *
Color Magic green * - Sofisticirana sedef boja sa nežnim mint zelenim prelivom koji nestaje i pojavljuje se pri prelamanju svetlosti. Može se koristiti i za french liniju u debljem sloju, u jako tankom sloju je preliv boja. Idealan za french.Pakovanje: 7.5ml (8,25g)..
550,00 RSD
COLOR MAGIC PURPLE *
Color Magic purple * - Sofisticirana sedef boja sa nežnim ljubičastim prelivom koji nestaje i pojavljuje se pri prelamanju svetlosti. Može se koristiti i za french liniju u debljem sloju, u jako tankom sloju je preliv boja. Idealan za french.Pakovanje: 7.5ml (8,25g)..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)