Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

NATTO NKCP TABLETE

NATTO NKCP TABLETE
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili je zabranjena prodaja online.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
6.200,00 RSD
 • Lager: Nema u proizvodnji
 • Brend: llllllllllllll
 • Šifra proizvoda: 20161337

Opis proizvoda

NATTO NKCP TABLETE

Opis proizvoda:

Za zdrav kardio sistem.

Japanci su poznati po svojoj dugovečnosti, sa malo kardiovaskularnih bolesti. Nato kinazu, od fermentisane crne soje (autohtona vrsta), svakodnevno koriste vekovima. Primenimo njihovo iskustvo i znanje.

natto NKCP je dijetetski proizvod koji razlaže trombove i fibrinske naslage sa zidova krvnih sudova (ateroskleroza). Pored toga, natto NKCP smanjuje gustinu krvi, sprečava slepljivanje krvnih ćelija, odnosno sprečava nastanak trombova. Reguliše holesterol i trigiceride.

natto NKCP sprečava moguće neželjene posledice putovanja avionom i drugim prevoznim sredstvima kao što su: venski i limfni zastoj, otok donjih ekstremiteta, trombozu dubokih venskih krvnih sudova, oštećenja mikrocirkulacije organa vida, sluha, ravnoteže, bubrega, srca, mozga, mišićni spazam-ukočenost bolnost mišića.

Šta čini ovu natto NKCP posebnom?

Posebnom je čini to što su tablete enzima natokinaze biljnog porekla savremenim tehnološkim postupkom zaštićene na mikro nivou, a cela tableta još i specijalnim filmom. Specijalni film štiti kinazu, kao enzim, od dejstva hlorovodonične kiseline želuca, kao i od dejstva enzima razlaganja dvanaestopalačnog creva. Na taj način se kompletna terapijska količina resorbuje u celosti čime se postiže potpuni terapijski  i zdravstveni efekat.

Zato obratite pažnju, nisu sve kinaze iste!  

Naučnik dr Hiroyuki Sumi 1980. godine prvi je izolovao enzim koji je glavna aktivna supstanca hrane nato i nazvao ga natokinaza. Proizvođač natto NKCP je Daiwa Pharmaceutical, Tokio, Japan.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
Rešenje broj: 10086/2017 od 31.01.2017. godine

natto NKCP snažno deluje:

 • protiv formiranja naslaga na zidovima krvnih sudova (trombolitičko dejstvo).
 • protiv formiranja fibrinskih naslaga  na zidovima krvnih sudova (fibrinolitičko dejstvo).
 • protiv slepljivanja krvnih ćelija, odnosno sprečava nastanak trombova, smanjuje gustinu krvi (antiagregaciono dejstvo) slično acetilsalicilnoj kiselini (aspirin, andol i sl.), ali nakon duže primene nema nikakvih neželjenih efekata.
 • Kod ateroskleroznih promena na krvnim sudovima.
 • Reguliše holesterol i trigliceride.
 • Preventivno i uz terapiju kod moždanog udara, infarkta, kardiovaskularnih problema, proširenih vena i svih stanja slične etiologije.
 • Sprečava opasnost od akutnog koronarnog sindroma, koronarnu atrofiju krvnih sudova.

*natto NKCP je kompatibilan sa antikoagulantnim lekovima (na pr. Varfarin).

*natto NKCP ne sadrži genetski modifikovane sastojke.

*natto NKCP povećava efikasnost mehanizama prirodne kontrole (ravnoteže) našeg orgnizma koji se odnosi na viskoznost krvi, ne dovodeći do prekomernog razvodnjavanja krvi za razliku od nekih lekova (acetilsalicilna kiselina).

*natto NKCP pomaže da se ponovo uspostavi ravnoteža između zgrušavanja (koagulacije) i procesa rastvaranja tromba (trombolize i fibrinolize) u krvi.

Sigurnost proizvoda je potvrđena brojnim testovima, uključujući testove na toksičnost, mutagenost i predoziranje.

Istorija Natto

Japanci, natto, tradicionalno japansko jelo od fermentisane crne soje (autohtona vrsta), svakodnevno koriste vekovima. U tradicionalnoj medicini, natto je delikates, koji je dobar za zdravlje, naročito za cirkulaciju krvi i srce. Najnovije naučne studije su otkrile zašto je natto dobar za zdravlje. Korisna bakterija Bacillus subtilis natto tokom fermentacije stvara fibrinolitičke proteine (uključujući nattokinazu), koji na prirodan način pomažu organizmu da održi optimalan protok krvi. Zato je  natto važna hrana za one koji žele da smanje rizik od krvnih ugrušaka (tromboza) koje su glavni faktor za nastanak kardiovaskularnih bolesti.  Natto je sigurna zamena aspirina za zdrav protok krvi.

Nažalost, jelo natto ima neprijatan ukus, miris i teksturu. Van Japana jelo  je nedostupno. Kompanija Daiwa Pharmaceuticals je proizvela male tablete natto NKCP koje sadrže standardizovani ekstrakt kulture Bacillus subtilis Natto (bacilopeptidaza F). Tablete su bez mirisa, uklonjen je vitamina K2, i pogodne  su za sve koji žele dobrobiti Natto hrane.

Sastav:
– Standardizovani ekstrakt kulture (Bacillus Subtilis natto Culture).

Upotreba: Preporučuje se 1 do 2 tablete preventivno najbolje uveče pre spavanja i nakon obroka ukoliko ordinirajući lekar ne odredi drugačije.

Pakovanje: 60 tableta, 125 mg aktivne supstance po tableti

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).