Apotekaonline
Korpa

MULTI-GYN FEMIWASH

MULTI-GYN FEMIWASH
910.00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: BIOCLIN
 • Šifra proizvoda: 25267003
Pregleda: 2875

Opis proizvoda

Proizvod Multi-Gyn FemiWash:

 •     ... je prirodan i neiritirajući
 •     Štiti i optimizuje vaginalnu floru kože
 •     Vrlo blago i efikasno čisti
 •     Ne sadrži sapune, parfeme, konzervanse
 •     ... je koncentrovan


Efikasnost Multi-Gyn FemiWash-a

Intimna oblast kod žena sastoji se od labija (usana) koje prekrivaju otvor uretre i vagine. U narodu je ovo celo područje poznato kao "vagina".

Tkivo intimnih delova sastoji se od kože i sluzokože. Budući da sluzokoža nema rožnati sloj (stratum corneum), intimno područje prilično je osetljivo na mikroorganizme poput bakterija i gljivica. Visoka kiselost vaginalnog područja je važna prirodna zaštita jer većina štetnih mikroorganizama ne raste u kiselom okruženju. Vrlo je važno ne narušavati, već održavati ovu kiselost sredine. Za ovu kiselost odgovorna je mlečna kiselina koju proizvode laktobacili u vagini. Često pranje običnim sapunom, šamponom, gelom za pranje tela itd., štetna je metoda higijene. Sapuni su najčešće alkalni i narušavaju kiselost vaginalnog područja. Kao rezultat, štetne bakterije, koje dobro rastu u alkalnom području, dobijaju šansu da se razmnože i potisnu korisne laktobacile. Posledice mogu biti infekcija mokraćne bešike i vaginalne infekcije. Sapuni često sadrže agresivne surfaktante i alergene materije poput konzervansa i parfema.

Dobra i sigurna higijena je izuzetno važna za ženu.
Multi-Gyn FemiWash ne sadrži sapun. ali sadrži prirodne komponente za regeneraciju kože koje štite i održavaju zdravlje tkiva. Vrlo je praktičan. Penu stvara specijalna kapica bočice. Pena se istisne na ruku i nanese na željeno područje. Većina proizvoda za pranje prvo se pomeša se s vodom, a zatim nanese, dok se FemiWash direktno nanosi što obezbeđuje bolje higijenske rezultate.

Multi-Gyn FemiWash čisti vrlo blago i efikasno, bez narušavanja prirodnog odbrambenog sistema vagine. Multi-Gyn FemiWash sadrži 3 nove, izuzetno blage aktivne komponente. Multi-Gyn FemiWash optimalan je i siguran proizvod za čišćenje intimnog dela tela. Ne sadrži iritirajuće materije poput konzervansa i parfema. Multi-Gyn FemiWash je kisela tečnost, jer sadrži mlečnu kiselinu, koja se inače proizvodi u telu. Ovo obezbeđuje održavanje i povećanje kiselosti vaginalnog područja. Upotrebom Multi-Gyn FemiWash-a stimuliše se rast laktobacila i poboljšava vaginalna flora.


Pakovanje: 100ml

ZA DETALJNIJE UPUTSTVO O UPOTREBI KLIKNITE OVDE.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.