• MIGRA PLUS KAPSULE

MIGRA PLUS KAPSULE

Opis proizvoda:

✓ MIGRA XTR je sinergistički proizvod na osnovu 4 biljna ekstrakta i važnim mineralom bakra. Takođe sadrži Lavender ( bez Lavande) koji pomaže pri opuštanju osobe koja pati od glavobolje. U tim situacijama ljudi često ne mogu da izdrže jako svetlo i / ili buku i treba im mir i spokoj.

✓ MIGRA XTR je partner u vašoj potrazi za mirnom glavom. Stomak je takođe obezbeđen prisustvom TARAKSACUM-a (maslačak). Normalna funkcija želuca optimizira funkcionisanje naše glave. Bakar obezbeđuje zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

Šta je migrena?

✓ Migrena je bol u glavi ili oko glave i nema gotovo nikad ozbiljne posledice. Razlog tome je što mozak utrne, i bol ga ne povređuje. Glavobolje su često lokalizovane u mišićima i tetivama oko glave, ne unutar same glave, mada ponekad tako osećamo.

 

✓ Postoji nekoliko tipova migrene, ali najčešće se odlikuju kao bolovi sa jedne ili druge strane glave, odnosno obe u isto vreme (koji se može prebacivati na jednu od strana), mučninom, vrtoglavicom, smetnje u vidu zbog dilatacije i suženja krvnih sudova u glavi.

Pakovanje: 30 kapsula

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

MIGRA PLUS KAPSULE

  • Brend: Qealth
  • Šifra: 2016
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.322,00 din


Tagovi: qealth, migra, plus, kapsule, migrena, gastrointestinalne tegobe, poremećaj, bakterije, probiotic, glavobolja,