Meni
Korpa

MELEM ZA BRADAVICE

MELEM ZA BRADAVICE
MELEM ZA BRADAVICE
547,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 40000747
Kupovina: 14
Pregleda: 2

Dr Plant Mammy Melem za bradavice ublažava bolne i ispucale ragade na bradavicama dojilja, koje brze zarastaju zahvaljujući biljnim uljima i pantenolu, sastojcima koji su bezbedni za mamu i bebu. Bioadhezivna podloga sa lutrolom, obezbeđuje duži i bolji kontakt delujućih supstanci i površine kože, što rezultira brzom epitelizacijom i prijatnim osećajem nakon nanošenja.
Kontinuiranom primenom u trudnoći melem sprečava pucanje bradavica do kojeg dolazi usled naglog rasta dojki u trudnoći i početku dojenja.
Melem sadrži birani kompleks prirodnih ulja koja pomažu u prevenciji oštećenja bradavica i održavanju kože nežnom, vitalnom i zdravom.

SASTAV: Pantenol, palmino ulje, kokosovo ulje, bioadhezivna podloga sa lutrolom
-  Palmino ulje: bogato hranljivim materijama koje ubrzavaju proces obnavljanja kože
-  Kokosovo ulje: ulje koje se brzo apsorbuje, izuzetno hidrira kožu, prirodno bogato vitaminima A i E i esencijalnim masnim kiselinama.
Ne sadrži konzervanse, bez ukusa je i mirisa.

NAČIN UPOTREBE:
Malu količinu Melema za bradavice istisnuti na vrhove prstiju, utrljati na područje bradavice i oko njih. Preporučuje se nanošenje melema više puta u toku dana, kako bi bradavice omekšale i sprečila se pojava bolnih ragada i infekcija.

PAKOVANJE: 20ml

Tagovi: melem , za , bradavice , dr , plant , koza