Apotekaonline
Korpa

MEGA-T ACAI BERRY

MEGA-T ACAI BERRY
Nema u proizvodnji
MEGA-T ACAI BERRY
0.00 RSD
 • Lager: Nema u proizvodnji
 • Brend: MEGA-T
 • Šifra proizvoda: BR-2603
Pregleda: 405

Opis proizvoda

Dijetetski suplement za regulaciju telesne mase, jačanje imuniteta i zaštitu kardiovaskularnog sistema.

SNAŽNO DEJSTVO:

 • jača imunitet i leči srce
 • uklanja toksine i leči srce
 • topi masne naslage i ubrzava metabolizam
 • daje energiju i stvara osećaj sitosti

Zelena kafa

TOPI MASNE NASLAGE I UBRZAVA METABOLIZAM
Osnovno dejstvo se zasniva na blokiranju transporta i otpuštanja glukoze u cirkulaciju.Na ovaj način se smanjuje rizik od dijabetesa tipa 2 i sagorevaju masne naslage .

Zeleni čaj (EGCG)

UKLANJA TOKSINE I VIŠAK TEČNOSTI
Snažnom termogenom aktivnošću stimuliše gubitak kalorija ,a jakim antioksidativnim dejstvom štiti ćelije od napada slobodnih radikala i snižava nivo holesterola.

Hoodia

STVARA OSEĆAJ SITOSTI
je južno afrički kaktus ,koji svojim delovanjem na centralni nervni sistem stvara dugotrajni osećaj sitosti.

Guarana

DAJE ENERGIJU
Biljni stimulans koji utiče na proces proizvodnje toplote u organizmu i na taj način ubrzava metabolizam, suzbija apetit i smanjuje mentalni zamor
 
DEJSTVO:

Mega T Acai Berry - je dijetetski suplement koji doprinosi gubitku telesne mase,uz snažno jačnje imuniteta ,moćnu zaštitu kardiovaskularnog sistema , efikasnu detoksikaciju i uklanjanje viška tečnosti iz organizma.

INDIKACIJE:

 • mršavljenje
 • zaštita kardiovaskularnog sistema
 • jačanje imuniteta
 • povećenje energije ( prilikom učenja i napornog radnog dana)


 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.