Apotekaonline
Korpa

Medisana Fresh air

Medisana Fresh air
Medisana Fresh air
Medisana Fresh air
Nema u proizvodnji
Medisana Fresh air
Medisana Fresh air
Medisana Fresh air
Medisana Fresh air
4,990.00 RSD
 • Lager: Nema u proizvodnji
 • Brend: MEDISANA
 • Šifra proizvoda: 20160011
Pregleda: 1678

Opis proizvoda

Želite li da oko sebe osetite svež i ovlažen vazduh kao da ste na planini ili u sred šume?
Firma "Medisana" za Vas ima idealan proizvod. Ovlaživač vazduha "Fresh air" obezbediće Vam najviši kvalitet vazduha u Vašem domu ili kancelariji do te mere da ćete imati utisak da ste se upravo prošetali ispod krošnji drveća posle kiše. Sa svakim novim udisajem sve ćete više biti ubedjeni da se nalazite daleko od grada i nečistoća koje su nažalost postale naša svakodnevica.

Revitalizator vazduha i ovlaživač "Fresh air" omogućava Vam da udahnete čist, ovlažen vazduh obogaćen aromaterapijom.
Možete se opredeliti za neku od 5 koncentrovanih biljnih aroma iz naše ponude:
- lavandu
- eukaliptus
- zelenu jabuku
- limetu
- sandalovo drvo

Ono što ovlaživač vazduha "Fresh air" čini jedinstvenim na tržištu je sistem rada koji koristi a to je upotreba vode za prečišćenje vazduha. Dizajniran tako da ne poseduje filter umetke i da koristi vodu kao filter "Fresh air" predstavlja siguran proizvod po Vaše zdravlje i životnu sredinu.

Bez prisustva hemijskih sredstava, čistom vodom revitalizator vazduha prečišćava, dezinfikuje i odstranjuje neprijatne mirise iz prostorije. Ove karakteristike čine ga posebnim i izdižu visoko iznad konkurencije jer na tržištu ne postoji sličan proizvod.

U mogućnosti je da neutrališe polen, ukloni duvanski dim iz vazduha, bakterije, grinje i gljivice. Posebno je efikasan kada je reč o escherichia coli, staphylococcus aureus i salmonella typhimurium bakterijama.

Ne morate nužno biti osudjeni na udisanje ustajalog zagadjenog vazduha u Vašem domu ili kancelariji. Apsolutno netoksičan i bio-razgradiv prečišćivač i ovlaživač vazduha "Fresh air" na potpuno prirodan način otklanja neprijatne mirise iz vazduha i pruža efekat aroma terapije.
Vrlo je pogodan za prenošenje zbog svojih dimenzija i u mogućnosti je da prečisti vazduh u prostoriji od 80 metara kvadratnih.
Izduvni gasovi, čestice uglja, životinjska perut, pesticidi, virusi, budj i ostale nečistoće nestaće iz Vaše okoline upotrebom ovlaživača "Fresh air".

Brinite o kvalitetu vazduha koji udišete jer je presudan po Vaše zdravlje. Iskusite neverovatnu svežinu i čistoću vazduha uz ovlaživač "Freah air" firme "Medisana.

 • Obezbeđuje čist, ovlažen i aromaterapijom obogaćen vazduh
 • Prenosiv, kompaktan i modernog dizajna
 • Bez filter umetaka - voda je filter
 • Trostruka funkcija: prečišćavanje i ovlaživanje vazduha, aromaterapija
 • MicrobeShield™ biljni ekstrakti - lavande, eukaliptusa, zelene jabuke, limete, sandalovo drvo
 • Napajanje: 220V AC & 20W, kapacitet 80 m2

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.