Apotekaonline
Korpa

Ostalo

Ostalo
Brend: OSTALO
LOPTICA ZA PRANJE VEŠA - GREEN CLEAN
Revolucionarni napredak u procesu pranja, alternativa deterdžentima za pranje: Loptica za pranje veša “GREEN CLEAN” aktivira deterdžentska svojstva vode i omogućuje pranje bez deterdženta. Višestruko jeftinija od deterdženta, smanjuje potrošnju vode i struje, produža..
1.199,00 RSD
Brend: OSTALO
BOCE SODA FRESH
Dve staklene Boce Soda Fresh sa hermetičkim zatvaračem...
1.599,00 RSD
Brend: OSTALO
CILINDAR SODA FRESH
Cilindar Soda Fresh sa najčistijim ugljen dioksidom...
2.399,00 RSD
Brend: OSTALO
MAGNETNI PODMETAČ ZA ČAŠE
Magnetni  podmetač je podmetač za magnetisanje vode, kozmetičkih krema, semenja...Sadrži magnet jačine polja 400 Gausa. Magnetno polje koje stvara podmetac pridaje tecnosti nova neobicna svojstava ne menjajuci pri tome hemijski sastav.Struktuirana i aktivirana tečnost utiče na razmenu mater..
899,00 RSD
Brend: OSTALO
MAGNETNI ŠTAPIĆ – AQUAMAG
Aquamag štapic za magnetisanje vode.Sadrži dva magneta, jedan snage 1500 gausa i drugi snage 800 gausa. Napravljen od nerđajućeg čelika.Koristi se tako što se stavi u čašu sa hladnim napitkom, najmanje 10 min. i povremeno promeša sadržaj. Poznato je da namagnetisana v..
1.500,00 RSD
Brend: OSTALO
SODA FRESH APARAT ZA GAZIRANJE
Soda Fresh je poznati švajcarski brend koji omogućava gaziranje vode i drugih napitaka u kućnim uslovima gasom izuzetne čistoće (konstrukcija omogućava bezbedno korišćenje)...
9.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)