Apotekaonline
Korpa

LIPOSOMALNI MAGNEZIJUM 375MG - Preparat za poboljšanje mišića, kostiju i nervnog sistema

LIPOSOMALNI MAGNEZIJUM 375MG - Preparat za poboljšanje mišića, kostiju i nervnog sistema
SNIŽENA CENA -27 %
LIPOSOMALNI MAGNEZIJUM 375MG - Preparat za poboljšanje mišića, kostiju i nervnog sistema
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.321,00 RSD
1.815,00 RSD

Opis proizvoda

Liposomalni Magnezijum 375mg - preparat za poboljšanje mišića, kostiju i nervnog sistema lako prolazi kroz zid ćelije, deluje odmah nakon uzimanja i poboljšava balans elektrolita.

Zašto Liposomalni Magnesium 375 mg?

 • Najbrže deluje
 • Trostruka veća apsorpcija 95%
 • Lako se uzima jer je u tečnom stanju u idealnoj količini u 1 vialu
 • Možete sa samo 1 šotom zadovoljiti potrebe za magnezijumom 48 sati
 • Lak za upotrebu vial potpuno spreman za konzumiranje praktičan i jednostavan bez potrebe za razmućivanje u vodi ili bilo kakvih dodataka pri konzumiranju.

Liposomalni Magnezijum 375 je idealan za:

 1. sportiste kojima treba brz oporavak od aktivnosti
 2. radno aktivnim ljudima koji provode puno vremena na računarima
 3. ljudima koji rade opterećujuće fizičke poslove
 4. starijoj populaciji za očuvanje organizma

Pogodan je i za vegane. Proizvod je BEZ GLUTENA, te ga mogu koristiti i osobe sa celijakijom.

Zašto je magnezijum važan za naš organizam?

Magnezijum je jedna od hranljivih materija koja nam je potrebna kako bismo ostali zdravi. Važan je za mnoge procese u organizmu, uključujući regulisanje mišićni i nervnih funkcija, regulaciju nivoa šećera u krvi, regulisanje krvnog pritiska ali i za izgradnju mišića, kostiju i DNK.

Zašto je magnezijum važan za sportiste?

Magnezijum je posebno važan za sportiste, s obzirom da njihove redovne dnevne aktivnosti uključuju trening snage i razvoj mišića. Treninzi su često veoma naporni i dugotrajni, i ono što je akcentovano u svakom sportu je sposobnost brzog oporavka od ovakvih aktivnosti - za dalji napredak i performanse. Pored njegove uloge kod sportista i rekreativaca magnezijum zauzima značajno mesto kod glavobolja, stresa i napetosti pa ima svoj doprinos kod profesionalnih sportista da ih opusti i reklasira pred bitna takmičenja kako bi postigli najbolje rezultate. To su prepoznali i svi oni koji vode dinamičan život, koji osećaju tenziju na svojim radnim mestima pa ga uzimaju redovno u toku svog radnog vremena kako bi se lakše i opuštenije nosili sa radnim zadacima.

Magnezijum za starije osobe

Upravo starije osobe imaju korist od dovoljnog unosa magnezijuma. S godinama dolazi do pada telesne aktivnosti a time i konzumiranje hrane, ali potreba za magnezijumom ostaje nepromenjeno visoka. Magnezijum štiti srce i važan je za normalnu funkciju srca.

Šta su elektroliti?

U elektrolite spadaju električno-naelektrisani joni, kao što su natrijum, kalijum, magnezijum, kalcijum i drugi i pomažu u regeneraciji mišićnih i nervnih funkcija u organizmu. Pored toga, elektroliti pomažu i održavanju balansa tečnosti u organizmu.

Kako da poboljšate elektrolite u organizmu?

Na nivo elektrolita u našem telu u velikoj meri utiče fizička aktivnost kao i količina hrane i vode koju unosimo.

Natrijum reguliše količinu tečnosti koja se nalazi izvan ćelija, poznatiju kao vanćelijska tečnost, koja pomaže u hranjenju ćelija kiseonikom i hranjivim materijama, kao i u izlučivanju loših materija.

Kalijum je neophodan za pravilno funkcionisanje srca, bubrega i mišića.

Kalcijum je najzastupljeniji mineral u telu. Utiče na formiranje kostiju i zuba i pomaže kontrakciji mišića.

Magnezijum reguliše nervnu i mišićnu funkciju, tečnost u telu i pomaže kod jačanja kostiju i zuba.

Sastav Liposomalni Magnezijum 375mg za sportiste i za ppboljšanje balansa elektrolita:

3 najvažnija oblika magnezijuma:

Magnezijum citrat

Magnezijum pidolat

Magnezijum sulfat

Ova tri oblika Magnezijuma zahvaljujući svojoj liposomalnoj formulaciji obezbeđuju visoku bioraspoloživost i visoku koncentraciju elementarnog MG u organizmu tj u ćeliji.

Liposomirane soli magnezijuma obezbeđuju dovoljne količine ovog minerala jer:

Citrat: organske je prirode i ima dobru rastvorljivost i biodostupnost.

Pidolat: to je organski oblik magnezijuma vezan za amino kiselinu, što je efikasan način apsorpcije i zadržavanja magnezijuma.

Sulfat: ovo je neorganska so i jedna je od soli koja obezbeđuje najveću količinu elementarnog magnezijuma.

Povezivanje soli magnezijuma sa lipozomom povećava bioraspoloživost, jer fosfolipidi (koji se prirodno nalaze u žuči i gastrointestinalnoj sluzokoži) doprinose varenju i poboljšavaju apsorpciju hranljivih materija jer deluju kao zaštitna barijera protiv želudačne kiseline i digestivnih enzima.

Dobro se toleriše.

Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića i održavanju kostiju (EFSA).

Doprinosi ravnoteži elektrolita u telu (EFSA).

Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i smanjenju

umora i umora (EFSA).

Način upotrebe:

1 viala na dva dana.

Pakovanje:

10 viala.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).