Apotekaonline
Korpa

JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC PROTECT KIDS

JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC PROTECT KIDS
792,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2025

Opis proizvoda

Remebiotic® PROTECT kids je dodatak ishrani u kesicama koji se koristi u slučaju deficita vitamina D i cinka kod dece starije od 1 godine. Preporučuje se za sprečavanje i pomoć u terapiji putničke dijareje i dijareje izazvane primenom antibiotika. Pomaže razvoj normalne funkcije imunog sistema, kao i održavanje digestivne flore kod dece uzrasta iznad godinu dana. Lactobacillus acidophilus La-14® i Lactobacillus rhamnosus GG® su bakterije koje imaju pozitivan učinak na organizam poboljšavajući ravnotežu intestinalne mikroflore. Lactobacillus rhamnosus GG® je klinički veoma dobro proučen na istraživanjima na deci. On ima potencijala u smanjenju trajanja i težine akutne dijareje, posebno kode dece kojoj je propisana antibiotska terapija, a u svrhu održavanja pravilne ravnoteže bakterijskih mikroorganizama i izbegli potencijalni gastrointestinalni poremećaji.Saccharomyces boulardii je nepatogeni kvasac sa probiotskim svojstvima koji se koristi za tretman dijareje prouzrokovane upotrebom antibiotika ili prouzrokovane patogenima koji dovode do razvoja putničke dijareje. Prebiotik INULIN je rastvorljivo prehrambeno vlakno koje pomaže razvoju antizapaljenskog odgovora, dok KOLOSTRUM (prvo mleko kod sisara) pomaže kod različitih oboljenja ili stanja zahvaljujući visokom procentu imunoglobulina IgG i IgA klase, laktoferina, faktora rasta,masnih kiselina,citokina, enzima, aminokiselina, vitamina i minerala.Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom rastu i razvoju kostiju dece, kao i normalnom funkcionisanju mišića. Cink doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnom metabolizmu makronutrijenata i normalnoj kognitivnoj funkciji, kao i održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju.

Način primene:
Deca starosti 1 godinu i starija: umešati  1 kesicu dnevno u hladan do mlak, mekan obrok ili u malo vode, soka ili mleka.Veoma topla hrana (preko 40 C ) može da inaktivira kulturu mikroorganizama.

Pakuje i proizvodi:
Za Jugoremediju Phythonet doo Novi Sad sa sedištem u Švajcarskoj, a filijalama u više zemalja.

Pakovanje:
10 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).