Apotekaonline
Korpa

JUGOREMEDIJA

Jugoremedija se s ponosom ističe kao ugledan proizvođač dodataka ishrani, medicinskih sredstava i lekova, čija prisutnost u farmaceutskom svetu ima izuzetnu važnost. Ova kompanija, sa svojim dubokim korenima na ovim prostorima, gaji dugu tradiciju u razvoju inovativnih i esencijalnih lekova koji su od suštinskog značaja za zdravlje i dobrobit građana Srbije i čitavog Balkanskog regiona.

Nažalost, tranzicioni period nije bio blagonaklon prema poslovanju kompanije, ostavljajući za sobom negativne posledice. Međutim, danas Jugoremedija prolazi kroz pozitivne promene, s novim vlasnikom koji je doneo sveže vizije i ambicije za obnavljanje njenog ugleda na farmaceutskom tržištu Srbije, kao i za širenje prisustva na druga značajna tržišta.

Osnova nove vizije Jugoremedije leži u čvrstim temeljima, a to su logika, stručnost i bogato iskustvo. Kompanija odlučno korača prema budućnosti, posvećena da kontinuirano unapređuje svoje proizvode i usluge, pružajući kvalitetne lekove i medicinska sredstva koja zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama pacijenata. Svojom predanošću inovacijama i zdravlju zajednice, Jugoremedija nesumnjivo ima svetlu budućnost u oblasti farmacije.


Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA OBESAL + HROM
Delovanje:Obesal+HROM je dodatak ishrani koji se preporučuje kao pomoć u održavanju normalnog metabolizma makronutrijenata. Nastao je na bazi kombinovanja dva sastojka patentiranog izolata iz kvasca Saccharomyces cervisiae - DNF-10 i organskog oblika hroma. DNF-10  je proteinski hidrolizat..
1.944,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC PROTECT
Delovanje:Remebiotic PROTECT je dodatak ishrani koji se koristi kod deficita vitamina D i cinka u odraslih i dece starije od 12 godina. Sadrži 9 milijardi probiotskih ćelija 3 različita probiotska soja. Preporučuje se kao pomoć u terapiji putničke dijareje i dijareje izazvane primenom antibiotika, o..
792,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC PROTECT KIDS
Delovanje:Remebiotic PROTECT KIDS je dodatak ishrani koji se koristi u slučaju deficita vitamina D i cinka kod dece starije od 1 godine. Preporučuje se za sprečavanje i pomoć u terapiji putničke dijareje i dijareje izazvane primenom antibiotika. Pomaže razvoj normalne funkcije imunog sistema, kao i ..
792,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC SYNERGY
Delovanje:Remebiotic Synergy® je dodatak ishrani koji se preporučuje u slučaju deficita vitamina C i D. Zbog svog specifičnog sastava preporučuje se kao dodatak ishrani i pomoć u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju digestivne flore, gastrointestinalnog i respiratornog zdravlja i ..
648,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC SYNERGY FRESH
Delovanje:Remebiotic® SYNERGY FRESH je dodatak ishrani koji se preporučuje u slučaju deficita vitamina D i predstavlja idealnu formu za svakodnevnu suplementaciju ovog vitamina, u dozama namenjenim odraslim korisnicima. Zbog svog sastava preporučuje se kao dodatak ishrani i pomoć u održavanju normal..
662,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA REMEBIOTIC SYNERGY JUNIOR
Delovanje:Remebiotic® SYNERGY JUNIOR je dodatak ishrani koji se preporučuje kod dece u slučaju deficita vitamina D i C. Preporučuje se  kao pomoć u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju digestivne flore, gastrointestinalnog i respiratornog zdravlja, a pomaže i u terapiji ..
864,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA VITAREM C 500 LIPOZOMALNI
Delovanje:Vitarem® C500 LIPOZOMALNI je dodatak ishrani dostupan u jedinstvenoj formi homogenog praha. Zahvaljujući dvoslojnoj lipozomskoj strukturi koja štiti vitamin C, u poređenju sa nelipozomalnim oblicima lipozomalni oblik obezbeđuje veću koncentraciju u krvi za 85% u prvih 4h nakon administraci..
1.224,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP FE DIRECT
Delovanje:Zviz UP Fe DIRECT je dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina C, folne kiseline i vitamina B12. Sadržaj u kesice se koristi za direktnu primenu u ustima. Preporučuje se kod osoba koje pate od nedostatka gvožđa. Posebno osetljivi su adolescenti u toku rasta i razvoja, osobe ženskog pol..
605,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP IMMUNO DIRECT
Delovanje:Zviz UP IMMUNO DIRECT  je dodatak ishrani za direktnu primenu sa jedinstvenim ukusom egzotičnog voća  na bazi laktoferina, cinka i vitamina C. Preporučuje se za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, svima koji su izloženi većem fizičkom ili mentalnom naporu i stresu. Vitamin..
1.872,00 RSD
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP MG RELAX
SNIŽENA CENA -54 %
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP MG RELAX
DelovanjeZviz UP Mg RELAX DIRECT je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt stigme tučka šafrana, melatonin, magnezijum, vitamie B2 i B6. Preporučuje za opuštanje i relaksaciju osobama koje su pod stresom i koje osećaju simptome hroničnog umora. Magnezijum je važan mineral neophodan za održavanje ..
429,00 RSD 937,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP FE
DelovanjeZviz UP Fe je dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina C, folne kiseline i vitamina B12. Njegova primena se preporučuje kod osoba koje pate od nedostatka gvožđa. Posebno osetljivi su adolescenti u toku rasta i razvoja, osobe ženskog pola, trudnice i dojilje, žene sa pojačanim menstrual..
835,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)