Apotekaonline
Korpa

INSOMNIA KAPSULE

INSOMNIA KAPSULE
566.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 40000837
Kupovina: 0
Pregleda: 3303

Opis proizvoda

 

Insomnia kapsule

Opis proizvoda:

Insomnia kapsule su prirodan proizvod za smirenje i opuštanje organizma u stanjima napetosti, stresa i nesanice. Sadrže uljani ekstrakt cveta lavande, biljke koja je od davnina poznata po svojim umirujućim svojstvima. 

Preporučuju se osobama koje su sklone nervozi, izložene povećanom stresu i imaju isprekidan i loš san. Zahvaljujući blagotvornom dejstvu aktivnih sastojaka cveta lavande, pomažu kod uspostavljanja psihičkog balansa i smanjivanju štetnih efekata stresa na organizam.

Sasvav:

  • uljani ekstrakt cveta lavande

Delovanje:

 

Zahvaljujući blagotvornom dejstvu aktivnih sastojaka cveta lavande, Insomnia kapsule pomažu kod uspostavljanja psihičkog balansa i smanjivanju štetnih efekata stresa na organizam.

Lavanda (Lavandulae angustifolia) je žbunasta mediteranska biljka sa sitnim mirišljavim, ljubičastim cvetovima koji se najčešće upotrebljavaju za pripremu i dobijanje ekstrakata, tinktura, etarskog ulja, čajeva, inhalacija i opuštajućih kupki. Već i sam njen karakterističan nežan i blag miris smiruje i opušta, otklanjajući osećaj nemira. Lavanda se upotrebljava kao blago sredstvo za smirivanje nervne iscrpljenosti, kod problema sa spavanjem, za ublažavanje grčeva digestivnog trakta, kod probavnih smetnji i lenjosti creva.

 

Koristi se i kao dodatak osnovnim uljima za masažu jer pomaže kod glavobolja, reumatskih tegoba i bolnih mišića.

 

Preporučuju se:

  • kod stresom uzrokovane uznemirenosti, razdražljivosti i nesanice
  • za smirenje u stanjima povećanog umora, nervoze i intelektualne prenapregnutosti
  • kod isprekidanog i lošeg sna

Pakovanje:  40 mekih želatinastih kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.