• EUNOVA MULTI- VITAL SA PRODUŽENIM DEJSTVOM

Nemana proizvoda:
Dodaci ishrani sa peletama sa vitalnim materijama:

  • vitaminima
  • mineralima
  • karotinoidima

Crvene perlice sa vitalnim materijama odmah oslobađaju sastojke. Žute perlice sa vitalnim materijama odmah oslobađaju sastojke (vitamin B12 i folna kiselina oslobađaju se odmah).

Sastojci:
L-askorbinska kiselina, želatin, nikotinamid, sredstvo za dopunjavanje: kalcijum hidrogenfosfat, D-alfa-tokoferil-hidrogensukcinat, emulgator: mono i digliceridi jestivih masnih kiselina, sredstvo za oblaganje: hidroksipropil celuloza, šelak i polivinil, kalcijum D pantotenat, sredstvo za odvajanje: masne kiseline, talk i silicijum dioksid, sredstvo za dopunjavanje: magnezijum karbonat, kalijum hlorid, holelačciferol, cijanokobalamin, sojin lecitin.

Način primene:
Za redovnu dopunu ishrani, svakog dana nakon doručka popiti 1 kapsulu sa dosta tečnosti. Mogu upotrebljavati deca starija od 12 godina.

Upozorenja i ograničenja upotrebe:
Navedena preporučena dnevna kolilčina ne sme se prekoračiti. Sredstva za dopunu ishrane ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Zbog sadržaja vitamina A, pre početka korišćenja trudnice treba da se posavetuju sa lekarom. Osobe osetljive osetljive na neki od sastojaka ne treba da uzimaju preparat.
Bez glutena i bez laktoze. Može sadržati soju.

Način čuvanja:
Čuvati zaštićeno od toplote i direktne sunčeve svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje: 30 kapsula

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

EUNOVA MULTI- VITAL SA PRODUŽENIM DEJSTVOM

  • Šifra: BR-56415
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 645,00 din


Tagovi: eunova, multivital, sa, produzenim, dejstvom, vitamini, minerali