Apotekaonline
Korpa

Eucerin zaštita od sunca

Brend: EUCERIN
EUCERIN ACTINIC CONTROL ZA ZAŠTITU KOŽE LICA OD SUNCA SPF 100 - Preparat za prevenciju aktinične keratoze
Eucerin actinic control za zaštitu kože lica od sunca spf 100 - preparat za prevenciju aktinične keratoze može da se koristi kao pomoćni tretman za aktiničnu keratozu.Aktinična keratoza je najčešće stanje pre kancera na koži, i ako se ne leči, može preći u nemelanomski rak kože (karcinom skvamozn..
3.450,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN ANTI-AGE FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30 - Preparat za sve tipove kože
Eucerin anti-age fluid za zaštitu od sunca spf 30 - preparat za sve tipove kože je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan namenjen svim tipovima kože.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutr..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN ANTI-AGE FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50 - Preparat za sve tipove kože
Eucerin anti-age fluid za zaštitu od sunca spf 50 - preparat za sve tipove kože je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan namenjen svim tipovima kože.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutr..
2.632,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN DRY TOUCH GEL-KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30+ - Preparat za osetljivu kožu
Eucerin dry touch gel-krema za zaštitu od sunca spf 30+ - preparat za osetljivu kožu umiruje kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem.Smanjuje hiperreaktivnost kože i pruža snažnu antioksidativnu zaštitu. Ovaj izrazito lagani gel-krem preparat za zaštitu od sunca brzo se upija, ostavlja 0% trag..
2.425,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN DRY TOUCH GEL-KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ - Preparat za osetljivu kožu
Eucerin dry touch gel-krema za zaštitu od sunca spf 50+ - preparat za osetljivu kožu umiruje kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem.Smanjuje hiperreaktivnost kože i pruža snažnu antioksidativnu zaštitu. Ovaj izrazito lagani gel-krem preparat za zaštitu od sunca brzo se upija, ostavlja 0% trag..
2.530,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL TONIRANI GEL-KREM ZA ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA SPF 50+ SVETLA - Preparat za masnu kožu
Eucerin oil control tonirani gel-krem za zaštitu kože od sunca spf 50+ svetla - preparat za masnu kožu štiti masnu kožu i kožu sklonu aknama od oštećenja izazvanog suncem, uz pomoć napredne spektralne tehnologije i zaštite od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS).Preparat takođe nudi 12h kontr..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL TONIRANI GEL-KREM ZA ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA SPF 50+ TAMNA - Preparat za masnu kožu
Eucerin oil control tonirani gel-krem za zaštitu kože od sunca spf 50+ tamna - preparat za masnu kožu štiti masnu kožu i kožu sklonu aknama od oštećenja izazvanog suncem, uz pomoć napredne spektralne tehnologije i zaštite od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS).Preparat takođe nudi 12h kontro..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL ZA ZAŠTITU MASNE KOŽE OD SUNCA SPF 30+ - Preparat za zaštitu lica za svaki dan
Eucerin oil control za zaštitu masne kože od sunca spf 30+ - preparat za zaštitu lica za svaki dan je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere1 širokog sprektra za visoku UV za..
2.142,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL ZA ZAŠTITU MASNE KOŽE OD SUNCA SPF 50+ - Preparat za zaštitu lica za svaki dan
Eucerin oil control za zaštitu masne kože od sunca spf 50+ - preparat za zaštitu lica za svaki dan je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere1 širokog sprektra za visoku UV za..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN PIGMENT CONTROL FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ - Preparat za sve tipove kože
Eucerin pigment control fluid za zaštitu od sunca spf 50+ - preparat za sve tipove kože je pouzdani preparat za zaštitu od sunca za sve tipove kože koji sprečava pojavu hiperpigmentacija izazvanih suncem.Efikasno štiti kožu od opekotina, UV indukovanog starenja i pojave pigmentnih fleka. Smanjuje hi..
2.630,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN PIGMENT CONTROL TONIRANI FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ SVETLI - Preparat za zaštitu kože lica
Eucerin pigment control tonirani fluid za zaštitu od sunca spf 50+ svetli - preparat za zaštitu kože lica je preparat za svaki dan namenjen da pomogne u prevenciji nastanka hiperpigmentacije izazvanih suncem.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za v..
2.630,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN PIGMENT CONTROL TONIRANI FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ TAMNI - Preparat za zaštitu kože lica
Eucerin pigment control tonirani fluid za zaštitu od sunca spf 50+ tamni - preparat za zaštitu kože lica je preparat za svaki dan namenjen da pomogne u prevenciji nastanka hiperpigmentacije izazvanih suncem.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za vi..
2.630,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)

Eucerin Sun Protection linija proizvoda za zaštitu od sunca je linija proizvoda koja se bavi zaštitom kože od štetnog delovanja UV zraka. Ova linija proizvoda uključuje širok spektar proizvoda za zaštitu od sunca, uključujući kreme, sprejeve, losion za telo i kreme za lice, s različitim faktorima zaštite (od SPF 25 do 50+).

Eucerin Sun Protection proizvodi su formulisani sa aktivnim stvarima za zaštitu kože i ne sadrže štetne sastojke poput parabena ili alkohola. Ovi proizvodi su takođe formulisani sa ureom i druge hidratantne tvari kako bi se osigurala i dodatna hidratacija kože.

Eucerin Sun Protection linija proizvoda za zaštitu od sunca omogućava zaštitu i negu kože tokom izlaganja suncu. Proizvodi u ovoj liniji su dermatološki testirani i sigurni za upotrebu na svim tipovima kože.

Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži sebum regulatornu tehnologiju reguliše lučenje sebuma, a matirajuće čestice koji upijaju višak masnoće.

Ukoliko želite da sprečite  prevremeno starenje kože, Anti-Age preparati sa kratkim i dugim lancem hijaluronske kiseline će vidljivo smanjiti znakove starenja kože.

Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštita od sunca i zaštitu posle izlaganja suncu sa alfa-glukozilrutinom pomoći će u sprečavanju alergija koje izaziva sunce.

Kako sunce utiče na kožu tela?

Umereno izlaganje suncu dobro je za naše zdravlje, ali prekomerno izlaganje sunčevim zracima može da izazove kako kratkotrajna, tako i dugotrajna oštećenja kože. Ne reaguje svačija koža na isti način na sunce. Naše godine kao i naš tip i stanje kože mogu nas učiniti osetljivijim prilikom izlaganja suncu.

Koža je na nekim delovima tela osetljivija na sunce i podložnija oštećenjima izazvanim suncem nego koža na drugim delovima. Koža lica i koža tela imaju različite potrebe kada je u pitanju zaštita od sunca. Koža lica je tanja i, kako uglavnom nije prekrivena, izložena je suncu svakoga dana. Njoj je neophodna trajna zaštita od sunca.

Kako da zaštitite kožu tela od sunca?

Izbegavajte prekomerno izlaganje suncu i klonite se direktne sunčeve svetlosti tokom sati kada je ona najintenzivnija.

Prekrijte kožu zaštitnom odećom, uključujući šešir i naočare za sunce kad god je to moguće.

Nanosite preparat za zaštitu od sunca temeljno i ponovo ga nanosite redovno, kako biste održali nivo zaštite.

Kako sunce utiče na kožu lica?

Umereno izlaganje suncu dobro je za naše zdravlje, ali prekomerna izloženost sunčevim zracima može da izazove kratkotrajna i dugotrajna oštećenja kože. Različiti tipovi kože različito reaguju na sunce. Naša starost, kao i naš tip kože i njeno stanje, mogu da nas učine osetljivijim na izloženost. Koža na nekim delovima tela je osetljivija na sunce, i podložnija  više oštećenju od sunca, nego koža na drugim delovima tela.

Kako da zaštitite lice od sunca?

Izbegavajte prekomernu izloženost suncu i izbegavajte direktnu izloženost suncu za vreme najintenzivnijih delova dana.

Pokrivajte kožu zaštitnom odećom, uključujući šešir i naočare, kad god je to moguće. Šešir za sunce je posebno važan ako ste ćelavi ili imate ređu kosu.

Postarajte se da zaštita od sunca postane deo vaše jutarnje rutine za negu kože i nanosite je čak i po oblačnim danima.

Ne zaboravite na vrat i, ako će biti izložen a niste ga već zaštitili kremom za zaštitu od sunca, vaš dekolte.