Apotekaonline
Korpa

Eucerin pH5

EUCERIN PH5 KREMA 75ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 KREMA 75ML
Eucerin ph5 krema je blaga, ali efikasna krema za telo i lice koja aktivira prirodnu odbranu same kože.Eucerinov jedinstveni pH Sistem ravnoteže sadrži pH5 Citratni pufer kako bi se obnovila i održala optimalna pH vrednost kože. Formula takođe sadrži dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim r..
1.267,35 RSD 1.491,00 RSD
EUCERIN PH5 KREMA ZA RUKE 75G
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 KREMA ZA RUKE 75G
Eucerin ph5 krema za ruke je posebno formulisana kako bi suve, osetljive ruke učinila otpornijim i sprečila njihovo isušivanje.Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljivijom. Potrebno joj..
638,35 RSD 751,00 RSD
EUCERIN PH5 LAGANI LOSION ZA TELO 400ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 LAGANI LOSION ZA TELO 400ML
Eucerin ph5 lagani losion za telo pruža dugotrajnu hidrataciju i čini osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom.Eucerin pH5 Lagani losion je blag, ali efikasan preparat za hidrataciju tela koji je posebno formulisan da učini suvu, osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom. Jedinstven..
1.613,30 RSD 1.898,00 RSD
EUCERIN PH5 LOSION ZA PRANJE 200ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 LOSION ZA PRANJE 200ML
Eucerin ph5 losion za pranje blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja.Eucerin ph5 losin je blag preparat, jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. Izrazito blagi surfaktanti omogućavaju da suva, osetljiva koža bude nežno ali..
488,75 RSD 575,00 RSD
EUCERIN PH5 LOSION ZA TELO 250ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 LOSION ZA TELO 250ML
Eucerin ph5 losion za telo je efikasan preparat za hidrataciju tela, formulisan da učini suvu, osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom.Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljiv..
952,85 RSD 1.121,00 RSD
EUCERIN PH5 NEALKALNI SAPUN 100G
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 NEALKALNI SAPUN 100G
Eucerin ph5 nealkalni sapun je blagi sapun za čišćenje ruku i tela koji čuva prirodnu otpornost kože.Eucerin pH5 nealkalni sapun predstavlja nežni sapun sa posebno blagim surfaktantima koji nežno ali efikasno čiste suvu, osetljivu kožu. Jedinstveni eucerin pH sistem ravnoteže u formulaciji pruža opt..
340,85 RSD 401,00 RSD
EUCERIN PH5 SOFT SHOWER 400ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 SOFT SHOWER 400ML
Eucerin ph5 soft shower posebno je razvijen da zadovolji potrebe osetljive kože, čisti kožu lica i tela i čini ih mekšim.Eucerin pH5 Soft Shower je specijalno formulisa sa blagim komponentiama za čišćenje za češtu primenu na suvoj, osetljivoj koži. Jedinstveni Eucerin pH sistem ravnoteže pruža optim..
1.096,50 RSD 1.290,00 RSD
EUCERIN PH5 ULJE ZA TUŠIRANJE 200ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN PH5 ULJE ZA TUŠIRANJE 200ML
Eucerin ph5 ulje za tuširanje je preparat za čišćenje za svakodnevnu upotrebu koji čuva prirodnu odbranu kože i štiti je od isušivanja.Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je razvijeno na poseban način sa izuzetno blagim surfaktantima pogodnim za čišćenje suve, osetljive kože. Eucerinov jedinstveni pH sist..
867,85 RSD 1.021,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)

Eucerin pH5 linija je kozmetička linija koja se bazira na patentiranoj pH5 tehnologiji koja jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i sprečava gubitak vlage. Proizvodi u ovoj liniji su namenjeni za negu svakodnevne kože, posebno za suvu i osetljivu kožu, i sadrže sastojke koji omogućavaju brzu i dugotrajnu hidrataciju.

Uključujući pH5 kremu za telo, kremu za ruke, gel za tuširanje i druga sredstva za negu kože, Eucerin pH5 linija se široko koristi za negu svakodnevne kože, čime se osigurava zdrav i sjajan izgled.

Proizvodi u Eucerin pH5 liniji su poznati po svom učinkovitom hidratantnom i zaštitnom delovanju, i preporučeni za sve vrste kože, posebno za suvu i osetljivu kožu.

Svi proizvodi u Eucerin pH5 liniji su takođe hipoalergijski, što znači da su posebno dizajnirani da smanje rizik od alergijskih reakcija.

Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Kako se koža regeneriše?

Koža se sastoji od tri sloja, spoljašnje dela zatim unutrašnjeg dela i tkiva. Sva tri sloja kože međusobno su povezana česticama elastina i drugim vlaknima međusobno prožetim između hiljada ćelija kože. Neke od tih ćelija nazivaju se matičnim ćelijama kože, odnosno imaju svojstvo regeneracije. Matične ćelije imaju samo jednu funkciju – da adekvatno deluju i ubrzaju proces regeneracije kože.

Koliko koži treba da se regeneriše?

Oporavak kože lica koja je normalna podrazumeva vremenski period od godinu dana. To je prosečan vek proteina u unutrašnjim slojevima kože, nakon kog se oni gube i prave se novi.

Masaža lica regeneriše kožu

Masaža lica je dobra bez obzira na vaše godine, pospešuje cirkulaciju i ujednačava ten.

Vitamini za regeneraciju kože lica

Vitamini su neophodni čitavom organizmu kako bi ostao jak i odbranio se od spoljašnjih uticaja. Zdravom ishranom bogatom citrusnim voćem i orašastim plodovima direktno ćete doprineti izgledu vašeg lica. Vitamin C zaslužan je za regeneraciju ćelija, ubrzavajući proces stvaranja kolagena.