Apotekaonline
Korpa

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON]

EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) 3U1 MICELARNA VODA 200ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) 3U1 MICELARNA VODA 200ML
Eucerin dermatoclean (hyaluron) 3u1 micelarna voda je obogaćena hidratantnim sastojcima koji čiste bez isušivanja kože.Blag, ali efikasan penušav micelarni preparat za čišćenje kože koji uklanja nečistoće i vodootpornu šminku.Sadrži inovativnu mešavinu aktivnih sastojaka:APG kompleks: efikasan i veo..
1.153,45 RSD 1.357,00 RSD
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) GEL ZA ČIŠĆENJE LICA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) GEL ZA ČIŠĆENJE LICA
Eucerin dermatoclean (hyaluron) gel za čišćenje lica je blag, ali efikasan gel za čišćenje koji uklanja nečistoće i šminku, a ne isušuje kožu.On hidrira kožu kada se koristi u kombinaciji sa Eucerin DermatoCLEAN (HYALURON) Tonikom. Idealan preparat za čišćenje normalne i mešovite kože. Gel za čišćen..
1.219,75 RSD 1.435,00 RSD
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) MICELARNA PENA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) MICELARNA PENA
Eucerin dermatoclean (hyaluron) micelarna pena je blaga, ali efikasna micelarna pena za čišćenje lica koja uklanja nečistoće i vodootpornu šminku.Ovo je prva micelarna pena koja kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje sa hijaluronskom kiselinom i drugim sastojcima za hidrataciju dobijenim iz..
1.157,70 RSD 1.362,00 RSD
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) TONIK
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN DERMATOCLEAN (HYALURON) TONIK
Eucerin dermatoclean (hyaluron) tonik je blagi tonik, bez alkohola, koji osvežava kožu i omogućava joj da lakše diše.Sadrži inovativnu kombinaciju aktivnih sastojaka: APG kompleks - efikasan, a izuzetno blag kompleks za čišćenje, gliko-glicerol - aktivni sastojak prirodnog porekla koji hidrira, hija..
1.220,60 RSD 1.436,00 RSD
EUCERIN DERMATOCLEAN MICELARNO SREDSTVO ZA SKIDANJE ŠMINKE OKO OČIJU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN DERMATOCLEAN MICELARNO SREDSTVO ZA SKIDANJE ŠMINKE OKO OČIJU
Eucerin dermatoclean micelarno sredstvo za skidanje šminke oko očiju za sve tipove kože, nežno uklanja šminku za oči, čak i vodootpornu maskaru.Dvofazno sredstvo uklanja čak i najotporniju maskaru, istovremeno blago delujući na osetljivo područje oko očiju. Pogodno za korisnike kontaktnih sočiva. Ne..
1.158,55 RSD 1.363,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linija je namenjena za čišćenje i hidrataciju kože. Ova linija proizvoda obuhvata proizvode za čišćenje lica i tela, uključujući micelarne tonike i losion za čišćenje, koji su formulisani sa hidratantnim sastojcima poput hijaluronske kiseline.

Koža očišćena preparatom iz Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za obnavljanje.

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak koji se nalazi u koži i ima sposobnost da zadržava vlagu, što omogućava da koža zadrži svoju hidrataciju.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linija proizvoda pomaže u uklanjanju nečistoća i ostataka šminke, čime se održava čistoća i svežina kože, dok istovremeno pomaže u hidrataciji.

Ova linija proizvoda je namenjena za sve tipove kože, uključujući suvu i osetljivu kožu, pa se preporučuje kao deo dnevne rutine nege kože.

proizvod koji je prilagođen tipu kože i potrebama, kao što je suva ili masna koža.

Zašto je bitno čišćenje kože?

Čišćenje kože je ključni korak u rutini nege kože. Glavni cilj čišćenja kože je uklanjanje nečistoća, šminke, viška masnoće i začepljenih pora, koji mogu dovesti do začepljenja kože, akni i drugih problema sa kožom.

Postoji više načina za čišćenje kože, uključujući korišćenje micelarnih tonika, losiona za čišćenje, pena za pranje lica i drugih proizvoda za čišćenje. Važno je koristiti proizvode za čišćenje koji su namenjeni vašem tipu kože i koje su formulisane sa blagim sastojcima kako ne bi iritirali osetljivu kožu.

Preporučuje se da se koža čisti dva puta dnevno, ujutro i uveče, kako bi se osiguralo da su svi ostaci šminke i nečistoće uklonjeni sa kože. Pri čišćenju kože, važno je koristiti blage proizvode i izbegavati prejako trljanje kože, što može dovesti do nadraživanja i iritacije.

Čišćenje kože je važan korak u održavanju zdrave, čiste i hidratirane kože.