Apotekaonline
Korpa

CARDOVAL - Preparat za zdrav nervni sistem i ritmičan rad srca

CARDOVAL - Preparat za zdrav nervni sistem i ritmičan rad srca
2.443,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROTOPHARMA
  • Šifra proizvoda: 2022

Opis proizvoda

Cardoval - preparat za zdrav nervni sistem i ritmičan rad srca je dodatak ishrani koji se preporučuje za zdrav i ritmičan rad srca, za zdrav nervni sistem, ublažava negativni uticaj stresa na organizam.

Formula za zdrav i ritmičan rad srca, krvnih sudova, nervnog sistema i efikasno ublažavanje dejstava stresogenih faktora na organizam. Efikasna podrška u post COVID stanjima.

Cardoval sadrži jedinstvenu kombinaciju 6 aktivnih principa - Sinergijski efekat Ekstrakata biljaka Kineskog gloga, Belog luka i Zelenog čaja, Magnezijuma, Vitamina B1 i B6 – kompletna formula za zdrav i ritmičan rad srca, krvnih sudova, nervnog sistema i efikasno ublažavanje dejstava stresogenih faktora na organizam.

Karakteristike Cardoval za ublažavanje stresa i hroničnoh umora:

  • Za zdrav i ritmičan rad srca i krvnih sudova
  • Za zdravlje nervnog sistema
  • Ublažavanje dejstva stresa i hroničnog umora
  • Podrška tretmanu post covid komplikacija

Kako očuvati zdrav nervni sistem

Nervoza, nesanica, migrene, bes, negativnost – samo su neki od pokazatelja da je potrebno da obratite pažnju na svoj nervni sistem. Naš mozak je pokretač mašine koja se naziva telo. Disanje, rad srca i unutrašnjih organa, zatim funkcije višeg nivoa poput učenja i pamćenja, donošenja odluka, koordinacije pokreta – sve ovo kreće iz mozga.

On ima sposobnost da se podvrgne različitim fizičkim i hemijskim promenama, kao odgovor na određene nadražaje.

Kako ojačati nervni sistem ishranom?

Hrana koju jedemo zaista ima moć da značajno poboljša zdravlje mozga, kao i celokupno zdravlje našeg organizma. Hrana za nervni sistem, koji je stabilan i jak, podrazumeva onu koja je bazirana na biljnim vlaknima, zdravim mastima i bogata je antioksidansima. Izbacite iz jelovnika rafinisane šećere, a bazirajte se na sirovo povrće, maslinovo ulje, laneno seme, ribu, meso, avokado, borovnice. Sve su ovo namirnice koje imaju povoljan uticaj na rad našeg mozga. Ukoliko imate potrebu za slatkim, pojedite kockicu crne čokolade koja takođe, naučno dokazano, povoljno utiče na naše moždane ćelije. Birajte čokolade sa što većim procentom kakaoa.

Sastav Cardoval za zdrav i ritmičan rad srca:

U jednoj kapsuli:

suvi ekstrakt ploda kineskog gloga 350mg

magnezijum-oksid    56.25mg

suvi ekstrakt lukovice belog luka   30mg

suvi ekstrakt lista zelenog čaja  10mg

vitamin B6  2mg

vitamin B1  1.1mg

Način upotrebe:

Jedna kapsula dnevno.

Pakovanje:

30 tableta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).