• C - CHITOSAN ULTRA KAPSULE

C-Chitosan Ultra

C-Chitosan Ultra je potpuno prirodan inhibitor akumulacije masti, optimalan put ka bezbednoj kontroli telesne mase. Masnoća u hrani je vodeći uzrok nagomilavanja telesnih masti (sala). Dodatni problem predstavljaju takozvane "loše masti"- prerañene masti sa visokim sadržajem zasićenih masnih kiselina (termički i hemijski obrañene masti), kao i masti "skrivene" u hrani. Od svih izvora energije (ugljeni hidrati, proteini, masti) masti se prve deponuju, a poslednje sagorevaju. Aktivni sastojak preparata C-ChitosanUltra, LipoSan Ultra efikasno vezuje masti i zajedno sa njima se, nesvaren, izbacuje iz organizma. Dva presudna cilja su time postignuta: bitna redukcija taloženja masti u organizmu i zaštita organizma od štetnih materija. Na pravom putu cilj nije samo smanjenje težine, već i sprečavanje povratka suviñnih kilograma.

EFEKTI PLUS:
Onemogućenje resorpcije novih masti uslovljava i mobilizaciju ranije deponovanih masti - njihovo sagorevanje za energetske potrebe organizma. Prvi efekat plus: skidanje masnih naslaga. Vlaknasta struktura LipoSana povećava pokretljivost creva čime je obezbeñena normalna funkcija gastrointestinalnog sistema i skraćeno vreme zadržavanja toksina u organizmu. Drugi efekat plus: uredna probava. Zahvaljujući svojoj ekstremno brzoj rastvorljivosti u želucu može se uzimati neposredno pre jela. Ne nameće precizno planiranje satnice obroka.

SASTAV:
Svaka kapsula C-ChitosanUltra sadrži:
-  LipoSan Ultra 200mg
-  Vitamin C 50mg

OSOBINE:
C-ChitosanUltra je prirodni preparat koji sadrži LipoSan Ultra, polisaharid dobijen superiornom tehnologijom rafinacije hitina iz omotača rakova, školjki i drugih morskih ljuskara. Po hemijskom sastavu, LipoSan Ultra je hidroksi-propil-metil celuloza, nesvarljivo jedinjenje slično biljnim vlaknima, koje za razliku od njih ima veliki kapacitet vezivanja masti. LipoSan Ultra se ne resorbuje u krvotok, tako da nema energetsku vrednost u nutritivnom smislu - bez obzira na količinu unetu u organizam, kalorijska vrednost ostaje ravna nuli. Zahvaljujući izuzetnoj finoci strukture, LipoSan Ultra se u želudačnoj kiselini rastvara ekstremno brzo i vezuje do 3 puta veće kolicine masnoće od supstanci istog porekla a slabijeg kvaliteta (poznatih na tržištu pod zajedničkim nazivom "hitosan"). LipoSan Ultra ostaje raspoloživ za vezivanje masti sve vreme dok se hrana nalazi u želucu (1,5 do 2 sata). C-ChitosanUltra sadrži i vitamin C, cime je učinak aktivnog sastojka znacajno povećan. Naime, regulacijom kiselosti sredine, vitamin C čini da efekat vezivanja LipoSana sa mastima bude još potpuniji. Kao proizvod bez sistemskog delovanja i štetnih efekata, C-ChitosanUltra je bezbedan i efikasan u dugotrajnoj primeni, idealan kao zdrava alternativa skupim fabrikatima prisutnim na tržištu.

PAKOVANJE: 60 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

C - CHITOSAN ULTRA KAPSULE

  • 914,00 din


Tagovi: c, chitosan, ultra, telesna, masa, salo, masti, organizam, tezina, smanjenej, mrsavljenje