Apotekaonline
Korpa

C - CHITOSAN ULTRA KAPSULE

C - CHITOSAN ULTRA KAPSULE
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili online prodaja nije dozvoljena.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
914,00 RSD

Opis proizvoda

C-Chitosan Ultra

C-Chitosan Ultra je potpuno prirodan inhibitor akumulacije masti, optimalan put ka bezbednoj kontroli telesne mase. Masnoća u hrani je vodeći uzrok nagomilavanja telesnih masti (sala). Dodatni problem predstavljaju takozvane "loše masti"- prerañene masti sa visokim sadržajem zasićenih masnih kiselina (termički i hemijski obrañene masti), kao i masti "skrivene" u hrani. Od svih izvora energije (ugljeni hidrati, proteini, masti) masti se prve deponuju, a poslednje sagorevaju. Aktivni sastojak preparata C-ChitosanUltra, LipoSan Ultra efikasno vezuje masti i zajedno sa njima se, nesvaren, izbacuje iz organizma. Dva presudna cilja su time postignuta: bitna redukcija taloženja masti u organizmu i zaštita organizma od štetnih materija. Na pravom putu cilj nije samo smanjenje težine, već i sprečavanje povratka suviñnih kilograma.

EFEKTI PLUS:
Onemogućenje resorpcije novih masti uslovljava i mobilizaciju ranije deponovanih masti - njihovo sagorevanje za energetske potrebe organizma. Prvi efekat plus: skidanje masnih naslaga. Vlaknasta struktura LipoSana povećava pokretljivost creva čime je obezbeñena normalna funkcija gastrointestinalnog sistema i skraćeno vreme zadržavanja toksina u organizmu. Drugi efekat plus: uredna probava. Zahvaljujući svojoj ekstremno brzoj rastvorljivosti u želucu može se uzimati neposredno pre jela. Ne nameće precizno planiranje satnice obroka.

SASTAV:
Svaka kapsula C-ChitosanUltra sadrži:
-  LipoSan Ultra 200mg
-  Vitamin C 50mg

OSOBINE:
C-ChitosanUltra je prirodni preparat koji sadrži LipoSan Ultra, polisaharid dobijen superiornom tehnologijom rafinacije hitina iz omotača rakova, školjki i drugih morskih ljuskara. Po hemijskom sastavu, LipoSan Ultra je hidroksi-propil-metil celuloza, nesvarljivo jedinjenje slično biljnim vlaknima, koje za razliku od njih ima veliki kapacitet vezivanja masti. LipoSan Ultra se ne resorbuje u krvotok, tako da nema energetsku vrednost u nutritivnom smislu - bez obzira na količinu unetu u organizam, kalorijska vrednost ostaje ravna nuli. Zahvaljujući izuzetnoj finoci strukture, LipoSan Ultra se u želudačnoj kiselini rastvara ekstremno brzo i vezuje do 3 puta veće kolicine masnoće od supstanci istog porekla a slabijeg kvaliteta (poznatih na tržištu pod zajedničkim nazivom "hitosan"). LipoSan Ultra ostaje raspoloživ za vezivanje masti sve vreme dok se hrana nalazi u želucu (1,5 do 2 sata). C-ChitosanUltra sadrži i vitamin C, cime je učinak aktivnog sastojka znacajno povećan. Naime, regulacijom kiselosti sredine, vitamin C čini da efekat vezivanja LipoSana sa mastima bude još potpuniji. Kao proizvod bez sistemskog delovanja i štetnih efekata, C-ChitosanUltra je bezbedan i efikasan u dugotrajnoj primeni, idealan kao zdrava alternativa skupim fabrikatima prisutnim na tržištu.

PAKOVANJE: 60 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).