Apotekaonline
Korpa

ZIG ZAG

ZIG ZAG - Apoteka Online

Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA BEZ MIRISA
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA BEZ MIRISAOpis proizvoda:Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice.Do 8 sati intenzivne zaštite!Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti!Linija proizvoda za celu porodicu..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM GERANIJUMA
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM GERANIJUMAOpis proizvoda:Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice.Do 8 sati intenzivne zaštite!Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti!Linija proizvoda za ce..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM LIMETE
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM LIMETEOpis proizvoda:Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice.Do 8 sati intenzivne zaštite!Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti!Linija proizvoda za celu p..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM TALKA
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM TALKAOpis proizvoda:Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice.Do 8 sati intenzivne zaštite!Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti!Linija proizvoda za celu po..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KRPELJA
ZIG ZAG LOSION PROTIV KRPELJAOpis proizvoda:Specifičan proizvod na bazi losiona, za zaštitu od krpelja (Ikodes Ricinus) preko 5 sati. Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti!Omogućava optimalnu zaštitu u prirodnim uslovima, kao što su močva..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG VLAŽNE MARAMICE PROTIV UJEDA KOMARACA
ZIG ZAG VLAŽNE MARAMICE PROTIV UJEDA KOMARACAOpis proizvoda:Praktične mekane vlažne maramice koje čuvaju kožu i štite od komaraca drugih iritirajućih insekata, na bazi eteričnog ulja citronele.Pogodne i za dečiju kožu!Praktičnije od spreja i uvek spremne za upotrebu. Svaki paket sadrž..
410,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)