Apotekaonline
Korpa

ZIG ZAG

ZIG ZAG - Apoteka Online
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA BEZ MIRISA Opis proizvoda: Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice. Do 8 sati intenzivne zaštite! Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti! Linija proizvoda za celu porodicu..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM GERANIJUMA Opis proizvoda: Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice. Do 8 sati intenzivne zaštite! Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti! Linija proizvoda za ce..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM LIMETE Opis proizvoda: Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice. Do 8 sati intenzivne zaštite! Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti! Linija proizvoda za celu p..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KOMARACA SA MIRISOM TALKA Opis proizvoda: Vrlo snažan losion, za zaštitu od komaraca, letećih insekata i peščane mušice. Do 8 sati intenzivne zaštite! Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti! Linija proizvoda za celu po..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG LOSION PROTIV KRPELJA Opis proizvoda: Specifičan proizvod na bazi losiona, za zaštitu od krpelja (Ikodes Ricinus) preko 5 sati.  Sigurna i bezbedna zaštita od ujeda, prevencija od bolesti! Omogućava optimalnu zaštitu u prirodnim uslovima, kao što su močva..
555,00 RSD
Brend: ZIG ZAG
ZIG ZAG VLAŽNE MARAMICE PROTIV UJEDA KOMARACA Opis proizvoda: Praktične mekane vlažne maramice koje čuvaju kožu i štite od komaraca drugih iritirajućih insekata, na bazi eteričnog ulja citronele. Pogodne i za dečiju kožu! Praktičnije od spreja i uvek spremne za upotrebu. Svaki paket sadrž..
410,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)