Apotekaonline
Korpa

ZDRAVLJE PHARM

ZDRAVLJE PHARM je farmaceutska kompanija koja ima savremen pristup prevenciji i očuvanju kvaliteta života i koja prati vodeće svetske trendove u toj oblasti. Na samom početku smo plasirali osnovnu paletu vitamina i minerala koji su najčešcedeficitarni u ljudskom organizmu. Izabrali smo čiste forme kako bismo olakšali izbor i omogućili potrošaču da izabere za sebe upravo onaj proizvod koji je njemu potreban. Takođe time je olakšana i mogućnost da potrošači naprave i sebi obezbede personalizovanu kombinaciju vitamina i minerala u zavisnosti od sopstvenih potreba.

Ono što izdvaja naše suplemente u odnosu na većinu registrovanih u Srbiji, a i širom Evrope, jeste da su proizvedeni ne samo u skladu sa HACCP standardima, već i ISO 9001 i ISO 22000, a sve u cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta finalnog proizvoda. Za proizvodnju koriste se visokokvalitetne sirovine renomiranih evropskih proizvodjaca (DSM, Meggle, Mosselman, JRS Pharma, Corbion, BASF)

Svi proizvodi zapakovani su u PET polutransparentnu ambalažu koja omogućava veću stabilnost finalnog proizvoda (sprovedena uporedna studija stabilnosti proizvoda u odnosu na iste proizvode u blisteru i PVC bocama). Svaka bočica predstavlja mesečnu dozu suplementa, a svaka tableta ili kapsula u sebi sadrži količinu aktivne supstance koja zadovoljava dnevne potrebe ljudskog organizma.


ZDRAVLJE PHARM B COMPLEX
B-complex sadrži 100% NRV (referentna vrednost nutrijenata) kako bi se ispunile dnevne potrebe, bez preterivanja, čime se omogucava upotreba na duži vremenski period.Sastav:Aktivni sastojci:Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 1,1 mg 100 %Vitamin B2 (riboflavin) 1,4 mg 100 %Vitamin B3 (nikotinamid) 16 mg ..
418,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM CINK 15 MG
Cink 15mg u obliku glukonata sa velikom mogućnošću apsorbcije u organizmu tako da zadovoljava i pojačane potrebe vrlo aktivnih ljudi. Cink 15mg helirani je dodatak ishrani sa maksimalnom dozom cinka u heliranom obliku. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kognitivnoj funkciji, normalnoj..
446,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM MAGNEZIJUM 375 MG +B6
Magnezijum 375 mg + B6 je esencijalni mineral sa širokim opsegom učestvovanja u biološkim funkcijama u organizmu.Sastojci:magnezijum oksid; omotač kapsule (želatin, boja – kalcijum-karbonat); sredstvo protiv zgrudnjavanja – magnezijum stearat, piridoksin-hidrohlorid.Način upotrebe:Jedna kapsula..
533,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM MAGNEZIJUM 400 MG
Magnezijum 400mg je esencijalni mineral sa širokim opsegom učestvovanja u biološkim funkcijama u organizmu.Sastojci: magnezijum oksid; omotač kapsule (želatin, boja – kalcijum-karbonat); sredstvo protiv zgrudnjavanja – magnezijum stearat, piridoksin-hidrohlorid.Način upotrebe:Jedna kapsula dnevno.Na..
533,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM VITAMIN B6
Vitamin B6 je našem organizmu potreban za više od 100 enzimima posredovanih metaboličkih reakcija. Uključen je u razvoj moždanog tkiva fetusa tokom trudnoće i kod dojenčadi a ima veoma značajnu ulogu u normalnom funkcionisanju imunog sistema.Kako najčešće nastaje nedostatak vitamin B6?Većina osoba u..
446,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM VITAMIN C
Dodatak ishrani sa vitaminom C. Vitamin C doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, kože, hrskavice, desni i zuba, i doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog s..
936,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM VITAMIN D3 1000 IU
Vitamin D3 1000ij pojačane doze zato što se zbog velikog zagađenja i smanjenog izlaganja Suncu usled štetnog ultraljubičastog zračenja sve teže sintetiše prirodnim putem preko kože. Vitamin D3 1000 IU je dodatak ishrani koji predstavlja izvor vitamina D3 u obliku holekalciferola. Vitamin D dopr..
490,00 RSD
ZDRAVLJE PHARM VITAMIN D3 2000 IJ
Vitamin D3 2000ij pojačane doze zato što se zbog velikog zagađenja i smanjenog izlaganja Suncu usled štetnog ultraljubičastog zračenja sve teže sintetiše prirodnim putem preko kože. Vitamin D3 1000 IU je dodatak ishrani koji predstavlja izvor vitamina D3 u obliku holekalciferola. Vitamin D..
562,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)