Apotekaonline
Korpa

VTECH

VTech je globalni lider u proizvodima elektronskih igračaka za učenje od detinjstva do dece predškolskog uzrasta i najveći je proizvođač kućnih telefona u SAD-u.


Od svog osnivanja 1976. godine, VTech je pionir u kategoriji elektronskih igračaka za učenje. Uz naprednu obrazovnu stručnost i vrhunske inovacije, VTech proizvodi pružaju zabavu i učenje deci širom sveta. Koristeći decenije uspeha u bežičnoj telefoniji, raznovrsna kolekcija telekomunikacionih proizvoda grupacije podiže iskustvo domaćih i poslovnih korisnika kroz najnovije tehnologije i dizajn. Kao jedan od vodećih svetskih dobavljača usluga elektronske proizvodnje, VTech nudi kupcima u brojnim kategorijama proizvoda svetske usluge, kompletne usluge po sistemu „ključ u ruke“.


Brend: VTECH
VTECH BEBI ALARM - DIGITAL AUDIO BABY MONITOR (MEDA) ( BM2350 )
Opis:DECT digitanlna tehnologija za sigurnu vezu i jasan zvuk bez smetnji.Karakteristike:100% bez smetnjiRoditeljska jedinica koristi punjive baterije koje traju do 14 sati aktivnog praćenjaSpoljni domet do 300m (50 do 60 unutrašnji domet)Talk back funkcija (možete slobodno razgovarati sa svojom beb..
8.799,00 RSD
Brend: VTECH
VTECH BEBI ALARM - VIDEO MONITOR ( VM2251 )
Opis:VTECH baby monitor 2251 u boji, sa jasnim prikazom sobne temperature, odličnim kvalitetom zvuka, dosegom do 300 metara i noćnim režimom radaZbog odličnog kvaliteta zvuka i mogućnost dvosmerne komunikacije, elektronska dadilja će omogućiti komunikaciju sa detetom i na taj način pridoneti mirnom ..
14.399,00 RSD
Brend: VTECH
VTECH BEBI ALARM VIDEO LCD SOVICA - BM4300
V-Tech bebi alarm radi na frekvencij 2.4Ghz, tehnologija koja omogućava jasan zvuk i video prenos bez ikakvog uticaja na druge uredjaje.Alarm za bebe je dometa oko 300 m. Opis i karakteriitike proizvoda: Bebi jedinica:• Automatska infracrvena kamera za dan/noć gledanje• Radi na mrežnom nap..
23.599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)