Apotekaonline
Korpa

TOSAMA

Tosama, fabrika sanitetskog materijala, je kompanija sa više od devedeset godina proizvodnom tradicijom.
Nastala je iz  male radionice vate i sanitetskog materijala, a danas se TOSAMA proizvodi mogu naći svuda – u bolnicama, na klinikama, na policama apoteka i drogerija, u neseseru svake žene.
Širom sveta nas prepoznaju kao modernu kompaniju koja se razvija od 1923. godine, proizvodi i prodaje medicinske i higijenske proizvode. Većinu proizvoda smo razvili u našoj kompaniji, misleći na potrošače, koji zaslužuju kvalitet što i jeste naš prioritet. 
Naše hale svakodnevno proizvode i izvoze velike količine tampona, uložaka i mnoštvo vate; proizvodimo sve što je potrebno za zbrinjavanje rana i svih vrsta povreda (zavoje, gips, obloge, itd); Imamo širok spektar medicinskih sredstava; mlade majke će pronaći sve za sebe i svoju bebu, možete naći proizvode za svoj dom i vrt, ali posebno smo ponosni na razvoj i usavršavanje naših proizvoda: proizvodi za negu malih životinja, prvi higijenski ulošci za muškarce i žene, higijenski tamponi za kupanje ...
U Tosami danas, proizvodimo više od 1.200 različitih proizvoda, među kojima se po broju ističu higijenski tamponi. 
Jeste li znali da je Tosama drugi najveći proizvođač tampona stranih robnih marki u Evropi? Sa 750 miliona, godišnje proizvodnje.
Iskustvo i stručnost
Svoje kompetencije razvoja, proizvodnje i prodaje higijenskih i medicinskih proizvoda gradimo na tradiciji, koja je počela 1923. godine. 
Strategiju razvoja možemo definisati u dva osnovna pravca:
Prirodni - gde god je to moguće osnovne sirovine su prirodne, a proizvodi biorazgradivi i neškodljivi za prirodnu okolinu.
Praktični - trudimo se da svaki od naših proizvoda pored svoje osnovne namene, smanji i osećaj neugodnosti, iritacije, infekcije. Razvoj naših proizvoda se zasniva na vlastitim idejama i u saradnji sa stručnjacima sa različitih univerziteta, instituta, medjunarodnih institucija i laboratorija.
Standardi i sertifikati
Osposobljenost dokazujemo uskladjivanjem poslovanja sa standardima kvaliteta ISO 9001, ISO 13485, MDD, BRC, GMP, GOT, regulativom FDA, PEFC, ISO 14001, kao I usklađivanjem sa drugim nacionalnim propisima pojedinih zemalja (TGA Nordic Ecolabelling) I zahtevima za sigurnost proizvoda po zdravlje korisnika.

Brend: TOSAMA
TOSAMA TO.TO BABY 2u1 ŠAMPON 500ml
TOSAMA TO.TO BABY 2u1 ŠAMPON 500ml Šampon za kosu i telo, napravljen je od prirodnih sastojaka, jer sadrži bademovo i maslinovo ulje i ekstrakt nevena.Nežno čisti bebinu kožu i pomaže u održavanju i jačanju prirodne zaštitne funkcije. Šampon 2u1, za negu kose i kože celog tela.Zahvaljujući potpuno..
2.179,00 RSD
Brend: TOSAMA
TOSAMA TO.TO BABY MLEKO ZA TELO 150ml
TOSAMA TO.TO BABY MLEKO ZA TELO 150ml Mleko za telo je napravljeno od pažljivo biranih prirodnih sastojaka, poput bademovog i maslinovog ulja i ekstrakte nevena.Lagana struktura, brzo se upija i pomaže u održavanju i jačanju prirodne zaštitne funkcije kože. Pogodno je svakodnevnu negu bebine kože p..
1.090,00 RSD
Brend: TOSAMA
TOSAMA TO.TO BABY ULJE 200ml
TOSAMA TO.TO BABY ULJE 200ml Hranljivo ulje, napravljeno od mešavine maslinovog i bademovog ulja sa ekstraktom nevena.Preporučuje se za uljane kupke, za nežnu masažu bebe i za negu kože temena glave u slučaju pojave temenjače. Ulje je napravljeno od pažljivo odabranih prirodnih sastojakai pogodno ..
1.047,00 RSD
Brend: TOSAMA
TOSAMA TO.TO SUVE KRPICE 100 KOMADA
TOSAMA TO.TO SUVE KRPICE 100 KOMADASuve krpice su napravljene od viskoznih vlakana, koja su kao prirodni materijal odlično rešenje za higijenu i negu osetljive bebine kože. Suve krpice od prirodnih, 100% viskoznih vlakana, nakvašene samo vodom, idealno su sredstvo za higijenu bebine kože.Krpice..
457,00 RSD
Brend: TOSAMA
TOSAMA TO.TO SUVE KRPICE 50 KOMADA
TOSAMA TO.TO SUVE KRPICE 50 KOMADASuve krpice su napravljene od viskoznih vlakana, koja su kao prirodni materijal odlično rešenje za higijenu i negu osetljive bebine kože. Suve krpice od prirodnih, 100% viskoznih vlakana, nakvašene samo vodom, idealno su sredstvo za higijenu bebine kože.Krpice ..
213,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)