Apotekaonline
Korpa

TOLO TOYS

Tolo Toys je nepogrešiva kolekcija razvojnih igračaka koja nudi nenadmašnu obrazovnu korist za decu tokom njihovih formativnih godina. Sve u Tolovoj paleti proizvoda dizajnirano je imajući na umu sigurnost i trajnost. Koriste se samo najkvalitetniji materijali, a rigorozni postupci ispitivanja osiguravaju da standardi kvaliteta ostaju konstantno visoki.
Kada birate igračku za toliko voljeno dete, utešno je znati da ne samo da dajete najbolje u kvalitetu i dizajnu, već i da je vaša kupovina obaveštena i potiče iz najboljih izvora. Zbog toga Tolo Toys s ponosom drži ICTI certifikat za društvenu i ekološku odgovornost i ISO 9001 sertifikat za svoje vrhunske standarde kvaliteta.
Osnovana 1985. godine
Tolo Toys Ltd. osnovano je 1985. godine i britanska je kompanija.
Međunarodno priznata
Tolo Toys je međunarodno priznat po svojoj igračkoj vrednosti i kvalitetu, što je rezultiralo mnogim cenjenim nagradama.
Sedište je u Hong Kongu
Sedište kompanije Tolo nalazi se u Hong Kongu, gde se nalaze dizajn proizvoda, inženjering i alati, marketing i administracija narudžbi.
Filozofija Tolo igračaka
Filozofija Tolo Toys-a je da bude posvećena razvoju širokog asortimana proizvoda koji nude izvrsnu vrednost igre, zajedno sa zabavom i uzbuđenjem tokom dečijih godina.
Sertifikat ISO 9001
Tolo Toys je ponosni nosilac ISO 9001 sertifikata za neprekidno vrhunske standarde kvaliteta.
ICTI sertifikat
Tolo Toys je akreditovan sa ICTI sertifikatom koji promoviše pošten rad i zdravlje i sigurnost zaposlenih u lancu snabdevanja industrije igračaka širom sveta. Takođe se odnosi na etičku proizvodnju u pogledu društvene i ekološke odgovornosti.
Dizajniran sa sigurnošću
Sve Tolo igračke su dizajnirane sa pažnjom o bezbednosti i naknadno su testirane u skladu sa ASTM, EN71, CPSIA standardima. Ovo osigurava da svi roditelji mogu biti sigurni da su Tolo Toys sigurni za svoju decu. Površina Tolo proizvoda je glatka i sjajna, bez oštrih ivica, a upotreba boje se izbegava tamo gde je to moguće.

Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA BIZON
Tolo Igračka Bizon  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 god..
699,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA BRONTOSAURUS
Tolo Igračka Brontosaurus  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od ..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA DEVOJČICA ESKIM
Tolo Igračka Devojčica Eskim  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta ..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA DZIP SAFARI
Tolo Igračka Dzip Safari  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja i spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 godina Povlačen..
2.499,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA FARMER U AUTU
Tolo Igračka Farmer u Autu  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od..
2.499,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA KAMILA
Tolo Igračka Kamila  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 go..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA KENGUR
Tolo Igračka Kengur  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 go..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA KOALA
Tolo Igračka Koala  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 god..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA KOKOŠKA
Tolo Igračka Kokoška  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta o..
699,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA KROKODIL
Tolo Igračka Krokodil  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 ..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA LAV
Tolo Igračka Lav  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 godin..
798,00 RSD
Brend: TOLO TOYS
IGRAČKA LAVICA
Tolo Igračka Lavica  Opis proizvoda:  Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost Karakteristike:  Za decu uzrasta od 1-5 go..
699,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 81 (7 strana)