Apotekaonline
Korpa

SLAVIAMED

Slaviamed d.o.o. je preduzeće za proizvodnju i promet farmaceutskih proizvoda za humanu upotrebu.
Slaviamed d.o.o. je osnovan 1993. godine i danas ima 75 zaposlenih. Tokom  2007. godine završena je izgradnja i pušten je u rad pogon za proizvodnju lekova u Sremskoj Mitrovici, a 2008. godine i laboratorija za kontrolu kvaliteta.
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda se odvija u savremeno opremljenom proizvodnom pogonu. Slaviamed poseduje GMP sertifikat izdat od Ministarstva zdravlja Republike Srbije, što potvrđuje da su proizvodnja i kontrola kvaliteta lekova u Slaviamed-u u skladu sa Smernicama dobre proizvođačke prakse.
Poslovna politika Slaviamed-a zasniva se na pažljivom izboru proizvodnog programa, obezbeđenju kvaliteta lekova, redovnoj snabdevenosti tržišta, postepenom i održivom rastu preduzeća kao i održavanju povoljnih uslova rada zaposlenih.
Profesionalnost i stručnost menadžmenta i zaposlenih u Slaviamed-u, iskustvo dugo 20 godina, savremena proizvodnja i kvalitet proizvoda predstavljaju osnovu za jačanje poverenja i odgovornosti prema pacijentima, korisnicima, zaposlenima, partnerima ali i zajednici u kojoj živimo i radimo.

VITAMIN D3 IMMUNO SLAVIAMED 60 KAPSULA
SNIŽENA CENA -28 %
Brend: SLAVIAMED
VITAMIN D3 IMMUNO SLAVIAMED 60 KAPSULA
VITAMIN D3 IMMUNO SLAVIAMED, 60 kapsulaVITAMIN D3 Immuno Slaviamed je proizvod koji sadrži vitamin D3, cink i vitamin B12.Sastojci proizvoda u jedinstvenoj kombinaciji: vitamin D, cink i vitamin B12, zbog povećanog sadržaja i svojih karakteristika čine proizvod pogodnim za normalnu funkciju imun..
965,00 RSD 1.349,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)