Apotekaonline
Korpa

SHIJIAZHUANG YILING PHARMACEUTICAL CO., LTD.

Kao jedno od ključnih preduzeća visoke tehnologije, Shijiazhuang Yiling Pharmaceutical Co., Ltd osnovao je profesor Vu Iiling, akademik Kineske inženjerske akademije. Sa svojim vođstvom, Yiling Pharmaceutical istrajava u strategiji razvoja naučnih i tehnoloških inovacija uzimajući nauku i tehnologiju kao preteču, uzimajući tržište kao vodeće. Yiling Pharmaceutical osniva jedinstveni režim rada „pet u jednom“: „Teorija-klinika-istraživanje i razvoj-industrija-obrazovanje“ i novi tehnološki sistem za istraživanje i razvoj lekova zasnovan na teoriji kolateralne bolesti. Režim „pet u jednom“ pohvalio je službenik iz Nacionalnog ministarstva za nauku i tehnologiju kao „pionirski rad na industrijalizaciji naučnih i tehnoloških dostignuća TCM“.
Pokrećući industrijalizaciju TCM inovacijama teorije kolateralnih bolesti, primenom savremene visoke tehnologije, Iiling Pharmaceutical istražuje i proizvodi više od 10 patentiranih lekova na nacionalnom nivou koji pokrivaju glavna područja bolesti, uključujući srčana i cerebralna vaskularna oboljenja, grip i bolesti respiratornog sistema, tumori i dijabetes, itd. Sistemi upravljanja kvalitetom prošli su GMP / cGMP inspekciju od strane CFDA, USFDA i MHRA.

EKOVIR KAPSULE
EKOVIREkovir je prirodni preparat koji se koristi kao dopuna terapije kod upala pluća izazvanih virusima, u pogoršanjima hroničnih opstruktivnih bolesti pluća, ali i u terapiji obične kijavice.U svom sastavu sadrži ekstrakte 11 odabranih biljaka (Fructus Forsythie, Flos Lonicereae japonicae, Radix ..
1.352,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)