Apotekaonline
Korpa

REGINA

REGINA - Apoteka Online

Brend: REGINA
ĐAVOLJA KANDŽA 250ML
Đavolja kandža ili harpagofit je biljka koja potiče iz porodice susama i dolazi iz Južne Afrike. Svoj naziv dobila je po korenu koji podseća na kandžu i koji se najviše koristi u lečenju.Danas se Đavolja kandža dosta upotrebljava u Evropi za lečenje artritisa i reume. Nemačka je zvanično ..
399,00 RSD
Brend: REGINA
BALZAM ZA VENE- ARNIKA 250ML
Ovaj balzam za noge pripremljen je po starim receptima na bazi arnike i hamamelisa, sa dodatkom lavande, kamfora i mentola. Idealno rešen je za Vaše umorne i otečene noge ,ali i za pomoć kod venoznih problema. Zbog ulja hamamelisa koje poseduje delotvoran je i kod sitnijih nepravilnost..
310,00 RSD
Brend: REGINA
MLEČNA MAST 250ML
Ova višenamenska mast ,pravljena po starim receptima , daje koži potrebnu vlažnost I čini je elastičnom. Posebno je dobra u zimskim mesecima koji zahtevaju pojačanu negu zbog isušivanja kože lica, ruku i usana.Pogodna je i za stopala i laktove i druge naročito suve delove tela.Odli..
310,00 RSD
Brend: REGINA
NEVEN MAST 250ML
Cvet nevena jedan je od najpoznatijih narodnih lekova, namenjen je različitim kožnim oboljenjima, ekcemima, opekotinama i promrzlinama. Pospešuje zarastanje rana, sprečava razvoj infekcije, deluje protivupalno, umiruje kožu, ubrzava regenarciju stanica kože.Ova biljka cveta svakog prvog u m..
310,00 RSD
Brend: REGINA
VINOVA LOZA I DIVLJI KESTEN KREMA 250ML
Krema od listova vinove loze i dviljeg kestena s pravom nosi naziv “Kraljica lepih nogu” jer će pomoći da Vaše noge tokom cele godine izgledaju negovano i glatko, bez ispucalih vena i kapilara. Smanjiće vidljivost već postojećih, izraženih kapilara.Escin dobijen iz divljeg kes..
310,00 RSD
Brend: REGINA
KONJSKI BALZAM 250ML
Zbog svog neverovatnog dejstva koji ima nareumatske bolove i same njegove jačine proizvod je dobio naziv Konjski balzam. U narodu ima izuzetnu dugu tradiciju i veoma je poznat kao delotvorno sredstvo protiv različitih vrsta bolova. Zbog sastava koji na prvom mestu podrazumeva kamfor, a zatim i arnik..
310,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)