Apotekaonline
Korpa

PROMO PHARMA

PromoPharma, osnovana u San Marinu 1998. godine, nudi najširi spektar efikasnih i sigurnih rešenja na polju mekih terapija sa dodacima prehrani, dijetetskom hranom za posebne medicinske svrhe i medicinskim uređajima.
Vizija i misija
U PromoPharma imamo san da poboljšamo blagostanje i zdravlje ljudi, kroz vredne projekte u kojima unija između nauke i prirode predstavlja uporište našeg delovanja i odluka koje donosimo.
Naša misija je da našim kupcima pružimo proizvode visokog kvaliteta uz puno poštovanje prirode i fitoterapijske tradicije.
Naše proizvode proizvodimo visoko tehnološkim procesima koji u najvećoj mogućoj meri čuvaju aktivne sastojke prisutne u prirodi, kako bismo zaštitili i promovisali zdravlje i dobrobit osobe.
Istraživanje i saradnja
Tokom godina istraživački i razvojni tim razvio je posebnu osetljivost na dizajn i definiciju proizvoda u skladu sa filozofijom prirodnih lekova. Tim kvalifikovanih doktora proučava i predlaže formulacije proizvoda sa naučnim znanjem, zasnivajući se na kliničkim studijama objavljenim u međunarodnim časopisima i sprovedenim od strane priznatih institucija.
Najvažniji među mnogim saradnjama uključuju: Odeljenje za farmaceutske nauke Univerziteta u Ferari, Univerzitet u Torinu i Univerzitet u Paviji.
Proizvodnja
Nakon definisanja proizvoda, pilot projekat se analizira kako bi se kodifikovale metode kontrole sirovina, način proizvodnje i hemijsko-fizički i mikrobiološki parametri koje treba kontrolisati. Posle toga, proizvodnja započinje stalnim nadzorom sirovina i gotovih proizvoda, kako bi se garantovao visok standard kvaliteta koji je takođe osiguran potpunim poštovanjem prerade GMP-a.
Sertifikati
Postizanje sertifikata kvaliteta potvrđuje orijentaciju ka formalizaciji postupaka koji osiguravaju visoke standarde kvaliteta i kontinuirano unapređivanje.
Posvećeni smo prihvatanju saveta i preporuka, kako bismo uvek udovoljili potrebama naših kupaca.
PromoPharma takođe primenjuje sistem organskog sertifikovanja.

Brend: PROMO PHARMA
CARBO YN
CARBO YNOpis proizvoda:dodatak ishrani sa anđelikom, đumbirom, komoračem i aktivnim ugljem koji održava normalnu funkciju digestivnog sistema.Anđelika otklanja nadutost, pomaže eliminaciju gasova, stimuliše probavu.Đumbir ima pozitivno dejstvo na sekreciju pljuvačke i digestivnih sokovaKomorač se ..
570,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA DREN FLUIDO
DIMAGRA DREN FLUIDOOpis proizvoda:Koncentrat za pripremu napitka - dodatak ishrani koji sadrži bakar, hrom i suve ekstrakte kombinacije biljaka koje potpomažu izlučivanje tečnosti i doprinose odstranjivanju štetnih materija iz organizma. Bakar ulazi u sastav većeg broja enzima i proteina u or..
2.200,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA PROTEIN NEUTRAL
DIMAGRA PROTEIN NEUTRALOpis proizvoda:Dimagra protein, prašak za pripremu šejka - dijetetski suplement koji predstavlja kompleks proteina surutke obogaćen amino  kiselinama, sa dodatkom koenzima Q10, cinka i vitamina B6. Namenjen je osobama na redukcionim dijetama, sportistima i osobama koje..
3.000,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA PROTEIN UKUS ČOKOLADE
DIMAGRA PROTEIN UKUS ČOKOLADEOpis proizvoda:Dimagra protein, prašak za pripremu šejka - dijetetski suplement koji predstavlja kompleks proteina surutke obogaćen amino  kiselinama, sa dodatkom koenzima Q10, cinka i vitamina B6. Namenjen je osobama na redukcionim dijetama, sportistima i osobama..
3.000,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA PROTEIN UKUS CRVENOG VOĆA
DIMAGRA PROTEIN UKUS CRVENOG VOĆAOpis proizvoda:Dimagra protein, prašak za pripremu šejka - dijetetski suplement koji predstavlja kompleks proteina surutke obogaćen amino  kiselinama, sa dodatkom koenzima Q10, cinka i vitamina B6. Namenjen je osobama na redukcionim dijetama, sportistima i oso..
3.000,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
VADO FLOR COMPRESSE
VADO FLOR COMPRESSEOpis proizvoda:dodatak ishrani sa kombinacijom korisnih bakterija i aktivnih sastojaka biljaka i biljnih ekstrakata. Namenjen je kao nutritivna podrška za digestivni trakt i tranzit materija kroz gastro-intestinalni trakt.Sadrži koru cimeta u prahu, list sene u prahu, seme k..
850,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
VITADIGEST KAPSULE A30
VitaDigestDodatak ishrani koji sadrži kompleks digestivnih enzima namenjenih boljem varenju hrane, i lakto i bifido bakterije koje doprinose normalnoj funkciji digestivnog sistema.Kulture lakto i bifido bakterija (probiotici) pokazuju povoljne efekte u balansu intestinalne mikroflore. Smanjuju u..
2.130,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XALIFOM
XALIFOMŠumeći prašak za pripremu napitka, dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju vitamina i minerala namenjenu smanjenu umora i iscrpljenosti:Vitamin C, vitamin D, magnezijum, kalijum, kalcijum doprinose normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin A i E su liposolubilni v..
2.300,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XALIFORM PRAŠAK
XALIFORM PRAŠAKOpis proizvoda:šumeći prašak za pripremu napitka, dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju vitamina i minerala namenjenu smanjenu umora i iscrpljenosti:Vitamin C, vitamin D, magnezijum, kalijum, kalcijum doprinose normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin..
1.769,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XANA BURN BRUCIA
XANA BURN BRUCIAOpis proizvoda:dodatak ishrani koji povoljno deluje na kontrolu apetita kod osoba na redukcionim dijetama. Sadrži:- Suvi ekstrakt ploda garsinije odgovoran za efekat redukcije telesne mase- Suvi ekstrakt kore pomorandže koji povećava metabolički promet i ima lipolitički efekat..
1.200,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XANACIST TABLETE
XANACISTDodatak ishrani namenjen je održavanju normalnog funkcionisanja urogenitalnog trakta.Sadrži:- D – manozu koja olakšava eliminaciju bakterije Escherichia Coli iz urinarnog trakta. Ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore creva, ne uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju ..
1.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)