Apotekaonline
Korpa

PROMO PHARMA

PROMO PHARMA - Apoteka Online
Brend: PROMO PHARMA
CARBO YNOpis proizvoda:dodatak ishrani sa anđelikom, đumbirom, komoračem i aktivnim ugljem koji održava normalnu funkciju digestivnog sistema.Anđelika otklanja nadutost, pomaže eliminaciju gasova, stimuliše probavu.Đumbir ima pozitivno dejstvo na sekreciju pljuvačke i digestivnih sokovaKomorač se ..
570,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA DREN FLUIDOOpis proizvoda:Koncentrat za pripremu napitka - dodatak ishrani koji sadrži bakar, hrom i suve ekstrakte kombinacije biljaka koje potpomažu izlučivanje tečnosti i doprinose odstranjivanju štetnih materija iz organizma. Bakar ulazi u sastav većeg broja enzima i proteina u or..
2.200,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA PROTEIN NEUTRALOpis proizvoda:Dimagra protein, prašak za pripremu šejka - dijetetski suplement koji predstavlja kompleks proteina surutke obogaćen amino  kiselinama, sa dodatkom koenzima Q10, cinka i vitamina B6. Namenjen je osobama na redukcionim dijetama, sportistima i osobama koje..
3.000,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA PROTEIN UKUS ČOKOLADEOpis proizvoda:Dimagra protein, prašak za pripremu šejka - dijetetski suplement koji predstavlja kompleks proteina surutke obogaćen amino  kiselinama, sa dodatkom koenzima Q10, cinka i vitamina B6. Namenjen je osobama na redukcionim dijetama, sportistima i osobama..
3.000,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
DIMAGRA PROTEIN UKUS CRVENOG VOĆAOpis proizvoda:Dimagra protein, prašak za pripremu šejka - dijetetski suplement koji predstavlja kompleks proteina surutke obogaćen amino  kiselinama, sa dodatkom koenzima Q10, cinka i vitamina B6. Namenjen je osobama na redukcionim dijetama, sportistima i oso..
3.000,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
VADO FLOR COMPRESSEOpis proizvoda:dodatak ishrani sa kombinacijom korisnih bakterija i aktivnih sastojaka biljaka i biljnih ekstrakata. Namenjen je kao nutritivna podrška za digestivni trakt i tranzit materija kroz gastro-intestinalni trakt.Sadrži koru cimeta u prahu, list sene u prahu, seme k..
850,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
VitaDigestDodatak ishrani koji sadrži kompleks digestivnih enzima namenjenih boljem varenju hrane, i lakto i bifido bakterije koje doprinose normalnoj funkciji digestivnog sistema.Kulture lakto i bifido bakterija (probiotici) pokazuju povoljne efekte u balansu intestinalne mikroflore. Smanjuju u..
2.130,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XALIFOMŠumeći prašak za pripremu napitka, dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju vitamina i minerala namenjenu smanjenu umora i iscrpljenosti:Vitamin C, vitamin D, magnezijum, kalijum, kalcijum doprinose normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin A i E su liposolubilni v..
2.300,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XALIFORM PRAŠAKOpis proizvoda:šumeći prašak za pripremu napitka, dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju vitamina i minerala namenjenu smanjenu umora i iscrpljenosti:Vitamin C, vitamin D, magnezijum, kalijum, kalcijum doprinose normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin..
1.769,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XANA BURN BRUCIAOpis proizvoda:dodatak ishrani koji povoljno deluje na kontrolu apetita kod osoba na redukcionim dijetama. Sadrži:- Suvi ekstrakt ploda garsinije odgovoran za efekat redukcije telesne mase- Suvi ekstrakt kore pomorandže koji povećava metabolički promet i ima lipolitički efekat..
1.200,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XANACISTDodatak ishrani namenjen je održavanju normalnog funkcionisanja urogenitalnog trakta.Sadrži:- D – manozu koja olakšava eliminaciju bakterije Escherichia Coli iz urinarnog trakta. Ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore creva, ne uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju ..
1.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)