Apotekaonline
Korpa

PROBOTANIC

Probotanic portfolio čine proizvodi najvišeg kvaliteta, nastali kao rezultat kontinuiranog razvoja, održavanja najviših svetskih standarda, odnosno posvećenosti profesionalnog tima.
Esencijalna ulja, kao poseban skup proizvoda, su premium kvaliteta. Sve biljke u Probotanic proizvodima su pažljivo odabrane, sortirane, sušene i prerađene na najsavremenijim mašinama, kako bi se dobila eterična i masna ulja najboljeg kvaliteta. Posebna pažnja kompanije usmerena je na kvalitet proizvoda, koji je uvek na prvom mestu, bez kompromisa prilikom odabira sirovina i njihove prerade.
Deo linije proizvoda je organskog porekla, i poseduje relevantne ateste i sertifikate.
MISIJA
Misija kompanije je da ponudi proizvode koji mogu pomoći ljudima u rešavanju različitih zdravstvenih problema. Probotanic proizvodi, kao alternativan načina lečenja, pomažu u održavanju dobrog zdravlja i zdravih životnih navika.
Ključne vrednosti kompanije i brenda su: kvalitet, posvećenost, poverenje i dostupnost.
STANDARDI I SERTIFIKATI
Odgovorno poslovanje podrazumeva primenu najviših standarda i sertifikata, koji ulivaju poverenje partnerima u zdravstvenom sistemu, dobavljačima, potrošačima i potencijalnim saradnicima.
Probotanic proizvodi su proizvedeni i/ili prerađeni po strogim HACCP kriterijumima, ISO 9001 standardima i uslovima organske proizvodnje, što je potvrda njihovog najvišeg kvaliteta.
Preduzeće ispunjava sledeće standarde:
HACCP
ISO 9001:2015
ISO 14001
OHSAS 18001
Organski Proizvodjač/preradjivač prema regulativi Srbije, EU i SAD
Većina Probotanic proizvoda poseduje HALAL sertifikat, koji potvrđuje da su proizvodi proizvedeni i tretirani prema pravilima HALAL sertifikacije, odnosno prema pravilima muslimanske verske zajednice.

Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC FLORUM KAPSULE
PROBOTANIC FLORUM KAPSULEOpis proizvoda:Florum se koristi za prevenciju i kao podrška u prevazilaženju tegoba kod pojave štetnih mikroorganizama u telu. Florum održava zdravlje organa urinarnog, digestivnog i respiratornog sistema.Delovanje:  Prema brojnim istraživanjima, gl..
720,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ORIGANO ČAJ
PROBOTANIC ORIGANO ČAJOpsi proizvoda:Probotanic Origano čaj dobijen je sušenjem nadzemnog dela biljke divlji origano. Ima izuzetno lep i jak miris.Delovanje:  Origano čaj se koristi za ublažavanje tegoba kod oboljenja disajnih puteva (kod kašlja i bronhitisa), infekcija urin..
599,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE CRNOG KUMINA
PROBOTANIC ULJE CRNOG KUMINA, 250mlOpsi proizvoda:Ova čudesna biljka za koju je čak i Muhamed rekao da leči sve osim smrti danas ima svoju punu primenu. Koristi se od davnih vremena u medicinske svrhe i kao dodatak ishrani.Delovanje:Obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije od 50-..
2.550,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE KARANFILIĆA
  PROBOTANIC ULJE KARANFILIĆAOpis proizvoda:   Zapisi o upotrebi karanfilića govore da se u staroj Kini koristio kako bi zamaskirao loš dah. Ovi zapisi datiraju još od dinastije Han. Karanfilić se takođe koristio vekovima u tradicionalnoj medicini (ajurved..
1.490,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE KOŠTICA KAJSIJE
PROBOTANIC ULJE KOŠTICA KAJSIJEOpis proizvoda: Medicinski, ovo ulje je bilo u upotrebi protiv simptoma astme i kao prevencija tumora. Antiupalne beneficije ulja koštica kajsije mogu biti upotrebljene za tretiranje ozbiljnih kožnih problema kao što su ekcemi, dermatiti..
1.599,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE
PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE Opis proizvoda:Origanol Strong je namenjen svima onima koji teško podnose pijenje ulja divljeg origana.Delovanje:  Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakteriski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Što je veći procenat karvak..
2.199,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE DIVLJE ZALFIJE
   PROBOTANIC ULJE DIVLJE ZALFIJE, 20mlOpis proizvoda: Rešite se depresije, nervoze, anksioznih stanja. Oslobodite se stresa i dubokih tenzija sa eteričnim uljem divlje žalfije.Delovanje:Rešava problem depresije, nervoze, postnata..
1.699,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE DIVLJEG ORIGANA
PROBOTANIC ULJE DIVLJEG ORIGANA, 10mlOpis proizvoda:Probotanic Origano ulje je izradjeno od sorte Origanum minutiflorum, endemske biljke, koja raste samo na Taurus planinama u južnim delovima Turske. Upravo ova vrsta sadrži najveći procenat aktivne supstance karvakrol.Delovanje:  Prema br..
2.245,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE FENELA
PROBOTANIC ULJE FENELAOpis proizvoda: Ulje namenjeno ženama jer podstiče stvaranje estrogena.Reguliše menstruacije, PMS, balansira hormone, a žene mršave na prirodan način.Delovanje:Posebno se preporučuje ženama Podstiče stvaranje estrogena i balansira hormone Ubl..
1.699,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE KOŠTICA GROZĐA
PROBOTANIC ULJE KOŠTICA GROZĐAOpis proizvoda:Danas ulje semenki grožđa ima svoju veliku primenu u kozmetičkoj industriji. Poseduje osobinu da može zategnuti kožu i na taj način može se koristiti u svrhu toniranja. Može se koristiti u lečenju akni i mnogih drugih problema sa kožom. Ulje se..
1.350,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE SEMENA DIVLJE ŠARGAREPE
PROBOTANIC ULJE SEMENA DIVLJE ŠARGAREPEOpis proizvoda: Najbolji prirodni detoksikator jetre. Uklanja toksine iz organizma. Protiv anoreksije i žutice.Delovanje:Pomaže u detoksikaciji i pročišćenju jetre i digestivnog sistema Pomaže u borbi protiv žutice Uklanja toksi..
2.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)