Apotekaonline
Korpa

PROBOTANIC

PROBOTANIC - Apoteka Online
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC FLORUM KAPSULEOpis proizvoda:Florum se koristi za prevenciju i kao podrška u prevazilaženju tegoba kod pojave štetnih mikroorganizama u telu. Florum održava zdravlje organa urinarnog, digestivnog i respiratornog sistema.Delovanje:  Prema brojnim istraživanjima, gl..
720,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ORIGANO ČAJOpsi proizvoda:Probotanic Origano čaj dobijen je sušenjem nadzemnog dela biljke divlji origano. Ima izuzetno lep i jak miris.Delovanje:  Origano čaj se koristi za ublažavanje tegoba kod oboljenja disajnih puteva (kod kašlja i bronhitisa), infekcija urin..
599,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ORIGANO VODAOpsi proizvoda:Probotanic Origano voda je hidrolat, dobijen destilacijom divljeg origana i u sebi sadrži 1-2% esencije origana.Delovanje:  ​Origano voda se koristi: za masažu tela, za ispiranje usne duplje, jezika i grla, dezinfekciju usta, kod upala grla, kod upala..
950,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE Opis proizvoda:Origanol Strong je namenjen svima onima koji teško podnose pijenje ulja divljeg origana.Delovanje:  Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakteriski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Što je veći procenat karvak..
2.199,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE CRNOG KUMINA, 250mlOpsi proizvoda:Ova čudesna biljka za koju je čak i Muhamed rekao da leči sve osim smrti danas ima svoju punu primenu. Koristi se od davnih vremena u medicinske svrhe i kao dodatak ishrani.Delovanje:Obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije od 50-..
2.550,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
   PROBOTANIC ULJE DIVLJE ZALFIJE, 20mlOpis proizvoda: Rešite se depresije, nervoze, anksioznih stanja. Oslobodite se stresa i dubokih tenzija sa eteričnim uljem divlje žalfije.Delovanje:Rešava problem depresije, nervoze, postnata..
1.699,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE DIVLJEG ORIGANA, 10mlOpis proizvoda:Probotanic Origano ulje je izradjeno od sorte Origanum minutiflorum, endemske biljke, koja raste samo na Taurus planinama u južnim delovima Turske. Upravo ova vrsta sadrži najveći procenat aktivne supstance karvakrol.Delovanje:  Prema br..
2.245,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE FENELAOpis proizvoda: Ulje namenjeno ženama jer podstiče stvaranje estrogena.Reguliše menstruacije, PMS, balansira hormone, a žene mršave na prirodan način.Delovanje:Posebno se preporučuje ženama Podstiče stvaranje estrogena i balansira hormone Ubl..
1.699,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
  PROBOTANIC ULJE KARANFILIĆAOpis proizvoda:   Zapisi o upotrebi karanfilića govore da se u staroj Kini koristio kako bi zamaskirao loš dah. Ovi zapisi datiraju još od dinastije Han. Karanfilić se takođe koristio vekovima u tradicionalnoj medicini (ajurved..
1.490,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE KOŠTICA GROZĐAOpis proizvoda:Danas ulje semenki grožđa ima svoju veliku primenu u kozmetičkoj industriji. Poseduje osobinu da može zategnuti kožu i na taj način može se koristiti u svrhu toniranja. Može se koristiti u lečenju akni i mnogih drugih problema sa kožom. Ulje se..
1.350,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE KOŠTICA KAJSIJEOpis proizvoda: Medicinski, ovo ulje je bilo u upotrebi protiv simptoma astme i kao prevencija tumora. Antiupalne beneficije ulja koštica kajsije mogu biti upotrebljene za tretiranje ozbiljnih kožnih problema kao što su ekcemi, dermatiti..
1.599,00 RSD
Brend: PROBOTANIC
PROBOTANIC ULJE SEMENA DIVLJE ŠARGAREPEOpis proizvoda: Najbolji prirodni detoksikator jetre. Uklanja toksine iz organizma. Protiv anoreksije i žutice.Delovanje:Pomaže u detoksikaciji i pročišćenju jetre i digestivnog sistema Pomaže u borbi protiv žutice Uklanja toksi..
2.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)