Apotekaonline
Korpa

PLASTOD

PLASTOD S.p.A. je italijanski proizvođač referenci među evropskim liderima za proizvodnju lepljivih medicinskih sredstava u bolnicama, apotekama i maloprodaji.
Na modernom globalnom tržištu koje karakteriše decentralizacija proizvodnje na Dalekom istoku, doneli smo stratešku odluku da nastavimo proizvodnju isključivo u Italiji, u pogonu od oko 8.000 mk u Lippo di Calderara di Reno, osiguravajući tako stalnu kontrolu svih faza proizvodnog procesa. Pažljiv izbor isključivo evropskih dobavljača od suštinske je važnosti za postizanje visokih standarda kvaliteta koji su uvek odlikovali našu misiju da ponudimo kvalitetne proizvode MADE IN ITALI.
Čitav proces od istraživanja i razvoja, dizajna, proizvodnje, marketinga i logistike odvija se u italijanskoj fabrici u blizini aerodroma Bologna Marconi.
Svake godine se ulažu važne investicije u industrijsku lokaciju, putem inovacija, radi primene efikasnosti proizvodnje i logistike, podržavajući i jačajući pozicioniranje kompanije PLASTOD S.p.A. na prekomorskim tržištima, koja sada čine 70% prodaje.
Proizvodne linije
Privatnoj etiketi - koja među kupce ubraja međunarodne lidere u industriji i predstavlja osnovnu delatnost kompanije - Nudimo kompletnu liniju preliva pod sopstvenim brendom kako bismo zadovoljili potrebe distributera i veletrgovaca.
Sertifikovani kvalitet
Čitav proizvodni ciklus odvija se - u skladu sa sertifikovanim sistemom kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima i u skladu sa evropskim direktivama o medicinskim proizvodima - u okruženjima pod kontrolisanim česticama i uslovima mikrobiološke kontaminacije klasifikovane prema ISO klasi 8, UNI EN ISO 14644-1.
Sistematska kontrola ulaznih materijala osigurava stalan i visok nivo kvaliteta. Svaki proizvod je kodiran i identifikovan u svim fazama proizvodnog procesa brojem serije koji garantuje potpunu sledljivost od sirovina koje se koriste do konačne prodaje.
Kvalifikovano osoblje potvrđuje usaglašenost proizvoda u Internoj laboratoriji opremljenoj instrumentima koji podležu periodičnoj kalibraciji, kao i kvalifikovanim i akreditovanim spoljnim laboratorijama za njihovu kompetentnost u skladu sa EN ISO / IEC 17025.
Kompletna kontrola proizvodnih postupaka osigurava pravilnu proizvodnju i najveću sigurnost za krajnjeg korisnika.

Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)