Apotekaonline
Korpa

PLANINSKA

PLANINSKA - Apoteka Online
Brend: PLANINSKA
Čaj protiv celulita predstavlja mešavinu lekovitog bilja, koje svojim sinergijskim dejstvom utiće na razgradnju masti, poboljšava mikrocirkulaciju, odstranjuje produkte metabolizma i održava elasticitet vezivnog tkiva.Pakovanje: 100g..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Biljna mešavina čaja je pažljivo odabrana za antidijabetsko dejstvo, gde pokazuje sledeća svojstva:      stimuliše lučenje enzima za varenje     reguliše metabolizam ugljenih hidrata i masti     usporava resorpciju gl..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Čajna mešavina ispoljava blag sedativni efekat. Odstranjuje preveliku uzbudjenost nervnog sistema time što povisuje prag nadražaja i pri tome ne ometa njegovu normalnu funkciju. Smanjuje napetost, olakšava uspavljivanje i uvodjenje u san. Ne izaziva zavisnost!Pakovanje: 100g..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Apotekarski čaj od aronije – Aronija jača organizam, poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje visok krvni pritisak i loš holesterol, reguliše nivo šećera i hemoglobina u krvi, sprečava razvoj ateroskleroze, ubrzava oporavak nakon srčanog i moždanog udara, povećava elas..
129,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Biljna mešavina čaja deluje sedativno, diuretično i antihipertenzivno. Redovnom upotrebom čaja mogu se postići dobri rezultati kod lakših oblika hipertenzije (za krvni pritisak 90/150). Teže oblike poremećaja krvnog pritiska treba lečiti upotrebom odgovarajućih lekova.Pakovanje: 10..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Aktivni sastojci biljne mešavine čaja deluju sinergetski te poboljšavaju funkciju digestivnog trakta. Čaj se ne preporučuje osobama osetljivim na neke od sastojaka.Pakovanje: 100g..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Biljna mešavina čaja za prostatu deluje antiseptično i diuretično, tako da umanjuje smetnje pri mokrenju i deluje antiupalno.Pakovanje: 100g..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Biljna mešavina čaja je pažljivo izabrana po recepturi narodnih travara, kako bi osnažila celu porodicu za napore koji ih očekuju u toku dana. Čaj je neophodan kako za početak dana, tako i za kraj dana, da povrati svežinu, i da snagu, polet i rasoloženje celoj porodici. Čaj se preporučuje vi&..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Biljna mešavina imuno čaja predstavlja osvežavajući napitak minerala i vitamina, koji svojim energetskim dejstvom pojačavaju odbrambene snage organizma nespecifičnom stimulacijom imunog sistema. Koristi se preventivno, kod infekcija, nazeba, groznice i gripa.Pakovanje: 100g..
159,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Čaj od kamilice jača imunitet, ima antiseptičko, antibakterijsko, antivirusno i fungicidno dejstvo,efikasan je u sprečavanju i lečenju gripa i infekcija gornjih disajnih puteva. Inhaliranje čajem kamilice smiruje jaku kijavicu i i rešava probleme sa sinusima. Blagotvoran je za osetljivu i upa..
81,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Čaj od koprive sadrži mnogo biološki vrednih materija koje imaju protivupalno, diuretičko i  lokalno anestetičko dejstvo, ubrzavaju izbacivanje štetnih materija i tečnosti iz organizma, pomažu rad jetre i bubrega i doprinose regulisanju krvnog pritiska, sprečavaju infekcije urinar..
65,00 RSD
Brend: PLANINSKA
Čaj od majčine dušice je veoma koristan kod prehlada i gripa. U vreme virusnih epidemija, čaj od majčine dušice je dobra zaštita, jer njegovo svakodnevno uzimanje  zaustavlja mnoge štetne klice, a neke čak i uništava.Pakovanje: 50g..
65,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)