Apotekaonline
Korpa

PLANETARY HERBALS

Planetary Herbals su razvili stručnjaci travari, fokusirajući se pretežno na hiljade godina iskustva ajurvedskog i tradicionalnog kineskog herbalizma, stotine godina iskustva zapadnjačkih lekovitih biljaka i više od 30 godina kliničkog iskustva profesionalnih travara kao što je npr. Michael Tierra, Leslei Tierra, Jill Stansburi i Alan Tillotson.
Planetary Herbals nudi najbolje od klasičnih biljnih tradicija, integrišući biljne formule koje se neprekidno koriste stotine hiljada godina, sa najnovijim nalazima kliničkih farmakoloških istraživanja.
Filozofija Planetary Herbals obuhvata mnogo više od biljnih čarobnih metaka. Svaki proizvod je dizajniran da promoviše zdravlje, a ne samo da se ljudima učini bolje. Naši Full Spectrum ™ singlovi dizajnirani su da pruže najbolje proizvode od jednog sastojka; svaka formula je vešto uklopljena u skladu sa tradicionalnim i modernim principima. Sastavni deo ove filozofije je pažnja na detalje u pogledu kvaliteta sirovina, individualne odgovornosti za samoizlečenje, ekološke svesti i obrazovanja.
Vizija
Većina svetske populacije oslanjala se na biljke za zdravlje i lečenje od početka vremena. Planetary Herbals to prepoznaju i posvećeni su tome da naše iskušane biljne tradicije nastave da se razvijaju, rastu i cvetaju.
Misija
Da integrišu tradicionalnu biljnu mudrost, modernu farmakološku nauku i ljudsko kliničko iskustvo u svaki botanički proizvod, kako bi potrošačima i zdravstvenim radnicima pružili pouzdane, stručno izrađene visokokvalitetne biljne dodatke.

AHCC KINOKO GOLD
Quality of Life Labs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN   Opis Proivoda:·         Značajno po..
11.625,00 RSD
AHCC PLANETARY HERBALS
Planetary Herbals, AHCC (Active Hexose Correlated Compound) 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN Opis proizvoda:·         Značajno poboljšava imuni odgovor· ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)