Apotekaonline
Korpa

NUTRIKA PLUS

Nutrika Plus je pravni naslednik firme Nutrika.doo, osnovane 2010. godine i pionir je u proizvodnji dijetetskih dodataka koji se baziraju na pametnim supstancama, prirodnim sastojcima koji vam omogućavaju da se hranite zdravo ne menjajući svoje navike u ishrani. Njeni najvažniji proizvodi se baziraju na matičnom soku aronije organskog porekla i/li na prirodnom japanskom biljnom vlaknu Luralin, koje je bez premca u regulisanju probave, masnoća u krvi, šećera i u regulisanju telesne težine.
Zašto odabrati proizvode NP?
1. Nutrika Plus svoju delatnost zasniva strogo na naučnim osnovama, prihvatajući istovremeno i osvedočena dostignuća alternativne medicine.
2. Svi naši proizvodi su uredno registrovani i zaštićeni kao intelektualna svojina.
3. Dokazujemo da je moguće hraniti se zdravo, bez menjanja stečenih navika u ishrani.
4. KORISNO I UKUSNO!
Dokazujemo da je moguće napraviti proizvod koji je i koristan i ukusan!  Želeli smo da razbijemo taj stereotip da su hranljiva i korisna jela i pića obično bljutava i bezukusna pa smo upravo zato za osnovu svojih dodataka ishrani izabrali čudesni matični sok aronije, intenzivne, zdrave, tamnocrvene boje i lepog voćnog ukusa.
Dakle, hranite se zdravo ne menjajući navike! Hranite se zdravo i uživajte u ukusu!
Zašto baš aronija?
Aronija je u svetu proglašena za „super-voće 21. veka“ .
Aronija nije lek, ali ona jeste vaš najbolji saveznik u naporima da:
1) osnažite svoju otpornost i sprečite razboljevanje ili
2) da se brže i efikasnije izlečite ako ste već oboleli.

Brend: NUTRIKA PLUS
ARONIA SLIM 100ml
Matični sok plodova vrste Aronia melanocarpa obogaćen dijetnim vlaknima LuraLean – dijetetski proizvod se preporucuje kod: gojaznosti, vitaminske insuficijencije I kardiovaskularnih bolesti koje se manifestuju povišenim arterijskim pritiskom i povišenim vrednostima šecera ..
325,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)