Apotekaonline
Korpa

NIVA

Kompanija NIVA je osnovana daleke 1920. godine pod imenom Ikarus, a u periodu 1930-1947 godine poslovala je pod nazivom Novator i još tada je imala širok proizvodni program u kojem je dominirao Jorge pamuk, kotinina i medicinski pamuk. Od 1959. godine kompanija posluje pod imenom NIVA i osnovna delatnost kompanije je proizvodnja medicinskih sredstava i proizvoda od vate. Od 2007. godine kompanija NIVA je 100% u privatnom vlasništvu.
Misija
Svojom tradicijom, stručnošću i proizvodnim kapacitetima dugoročno obezbeđuje proizvod koji ispunjava iskazane i realne zahteve korisnika i predstavlja preporuku za sigurno i kvalitetno snabdevanje kupca.
Vizija
Naša vizija je da modernom domaćom proizvodnjom postanemo i ostanemo vodeće preduzeće u pogledu kvaliteta proizvoda, da aktivnim učešćem zaposlenih u planiranju, sprovođenju i vrednovanju svih aktivnosti u procesu proizvodnje ostvarimo visok nivo zadovoljstva potrošača, da uvođenjem novih tehnologija povećamo proizvodne kapacitete i stvorimo mogućnosti za rentabilniju proizvodnju.

Brend: NIVA
MEDICINSKA GUMENA DOKOLENICA
Medicinska gumena dokolenica (a-d) jaki steznik.Uputstvo za upotrebu: Ovu elastičnu čarapu staviti ujutro u postelji, pre ustajanja. Prvo se čarapa "naniže" između palčeva, snažno razvuče i postavi na stopalo tako da se prsti i peta pojave na predviđenim otvorima. Dalje se ravnomerno..
849,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)