Apotekaonline
Korpa

NEW MED

New Med osnovan 05.05.2008. godine u Beogradu je  nezavisna, privatna, porodična  kompanija.Osnovna delatnost kompanije New Med je  proizvodnja, uvoz i distribucija lekova, medicinskih sredstava i suplemenata. New Med , poštuje  znanje i kvalitet kao imperativ. Neprekidnom sopstvenom edukacijom i praćenjem svetskih i evropskih trendova u medicini i farmaceutskoj industriji  stvaramo poziciju poželjnog poslovnog partnera evropskih i svetskih farmaceutskih proizvođača.U tom smislu New Med je u proteklih godinu dana proizveo i sopstveni PL (Private Label ), proizvode Gyinos, Navosolv i GlukogelS.
Danas smo prisutni na farmaceutskim tržištima Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije. New Med obezbeđuje  kompletnu podršku partnerskim kompanijama.To podrazumeva usluge zastupanja, uvoza i  distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani veleprodajama i krajnjim korisnicima u Srbiji.Takođe, nudimo usluge reexport/izvoz u države u regionu koje  uključuju usluge poput registracije i farmakovigilanse, kao i usluge promocije i marketinga.
New Med ulaže veliku energiju, znanje i novac u aktivnosti koje promovišu zdrave stilove života za celu porodicu.

Brend: NEW MED
VITANE ORALNE KAPI ZA DECU
VITANE ORALNE KAPI ZA DECUOpis proizovda:Dodatak ishrani, dijetetski suplement Pažljivo birana kombinacija vitamina i minerala prilagođena dečijem uzrastu u dozama po najnovijim preporukama RDA uz dodatak gvožđa i cinka. KOJOJ DECI JE POTREBNA VITAMINSKO-MINERALNA NADOKNADA ? Većina roditelja će..
659,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)