Apotekaonline
Korpa

NEVENA LESKOVAC

„Nevena” AD, Leskovac je vodeća srpska kozmetička kompanija sa 60-godišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji higijenskih i kozmetičkih proizvoda. Nevenina proizvodna lista obuhvata:
- dečiju kozmetiku
- sredstva za higijenu usne duplje
- sredstva za kosu, 
- kozmetiku za lice i telo
- sredstva za negu nogu i noktiju
- sapune
- kućnu hemiju
Firma neprekidno proširuje svoj udeo na tržištu i zauzima ključne pozicije na domaćem tržištu, kao i na medjunarodnom tržištu, a posebno u zemljama bivše Jugoslavije. Trgovačka marka „Kosallia” i „Nega” i druge, dobro su poznate i tražene kao optimalna kombinacija dobrog kvaliteta i atraktivne cene u svojoj klasi i uspešno konkurišu potvrdjenim svetskim markama.
„Nevena” je jedinstvena srpska kozmetička kompanija, koja obezbedjuje svojim poslovnim partnerima i korisnicima izuzetno širok proizvodni asortiman, koji pokriva sve kozmetičke tržišne segmente. „Nevena” poseduje sertifikat o uvodjenju kvaliteta  – ISO 9001.
Poslednjih godina „Nevena” posvećuje pažnju na neprekidna poboljšanja, prateći izbliza zahteve svojih dobro informisanih klijenata, kao i svih promena u vezi sa zakonodavstvom, kako u Srbiji tako i Evropskoj Uniji.
Kompanija investira u nove mašine, edukaciju personala, poboljšanje mikroklime u radnoj sredini. Krajnji cilj rukovodstva je proizvodnja savremenih inovativnih kozmetičkih proizvoda postojanog kvaliteta i bezopasnih po ljudsko zdravlje.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.