Apotekaonline
Korpa

NELSONS GMBH

U kompaniji Nelsons strastveno se brinemo da kupci i potrošači budu u središtu svega što radimo. I upravo zbog ove posvećenosti i naše sve veće ponude prirodno inspirisanih proizvoda milioni ljudi mogu uživati u zdravijem, srećnijem životu - danas i u godinama koje dolaze.
To možemo učiniti samo zato što poštujemo svoje 160-godišnje nasleđe i osećamo odgovornost jedni za druge, za zdravstvene proizvode koje isporučujemo i ljude kojima pomažemo. Ponašamo se integritetno, težimo ka izvrsnosti i timski radimo na stvaranju prirodno inspirisanih proizvoda koji su test vremena.
Naša vizija
Mi smo vodeća, društveno odgovorna, prirodna zdravstvena kompanija posvećena svakodnevnom zdravlju i zdravlju naših potrošača - kroz visokokvalitetne, prirodno inspirisane globalne brendove koji na nežan i siguran način donose efikasne rezultate.

Brend: NELSONS GMBH
ARNICARE GEL
ARNICARE GELOpis proizvoda:Arnika montana se u tradicionalnoj medicini koristi još od 16. veka kao pomoć kod modrica, povreda, bola u mišičima i zglobovima, što je potvrdila i zvanična nemačka državna agencija za sigurnost lekovitog bilja, a smatra se vodećom svetskom in..
1.086,00 RSD
Brend: NELSONS GMBH
ARNICARE KREM
ARNICARE KREMOpis proizvoda:Hranljiva krema sa ekstraktom arnike. Arnika je po svojim lekovitim svojstvima poznata još iz 16-og veka. Koristi se kod reumatskih bolova, bolova u mišićima, ukočenosti, proširenih vena, sportskih povreda i uganuća. Smiruje bol i deluje proti..
1.086,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)