Apotekaonline
Korpa

NATURA FARMA

Natura Farma je kompanija koja je razvila liniju proizvoda Immuno G + ®. Od početka smo kao mala kompanija u Sloveniji prepoznali da svet prehrambenih suplemenata karakterišu prevelika obećanja i sumnjive tvrdnje. Nismo želeli nikakav deo toga. 2008. godine, kada smo prvi put otkrili, sa dr Bašićem, antioksidativnu moć i imunološku podršku medicinske pečurke Ganoderma Lucidum, bili smo uzbuđeni, ali suzdržani. Tek nakon opsežnih laboratorijskih ispitivanja pod nadzorom nekih od najboljih instituta u Evropi, bili smo spremni da predstavimo svoje proizvode Immuno G® javnosti. I nastavljamo sa testiranjem i usavršavanjem, jer je to prava stvar.

Naša kompanija živi i diše svoju misiju i vrednosti. Možda zvuči uzvišeno i idealistički, ali naša misija - naš cilj - je „pomoći ljudima da žive duže, zdravije, prirodno“.

Uključeni smo u neke napredne, neinvazivne medicinske prakse koje bi mogle imati veliki uticaj na način lečenja određenih bolesti.

Naši proizvodi su potpuno prirodan, ali moćan saveznik u ovom poslu. I nastavljamo da pomeramo granice nauke dok istražujemo načine na koje sirova snaga prirode može pomoći ljudima da spreče i leče medicinske probleme.


Brend: NATURA FARMA
IMMUNO G KAPSULE
IMMUNO G KAPSULEOpsi proizvoda:Immuno-G je prirodni preparat koji se dobija iz 8 odabranih slojeva medicinske gljive Ganoderma lucidum, uzgajane u laboratorijskim uslovima u Evropskoj uniji. Način uzgoja, sakupljanja materijala i proizvodnje garantuje optimalan sadržaj aktivnih sup..
2.499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)