Apotekaonline
Korpa

NASALEZE

Dragis pharm je veledrogerija osnovana 2001. godine u Beogradu kao preduzeće sa ograničenom odgovornošću. Kompanija je u privatnom vlasništvu i specijalizovana je za uvoz i distribuciju farmaceutskih proizvoda, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata kao i kozmetičkih preparata.
Višegodišnjim radom i trudom Dragis pharm je uspeo da se pozicionira na srpskom tržištu i razvije u stabilnu kompaniju koju odlikuje kvalitetno i kontinuirano poslovanje. Ostvaren uspeh pripisuje se stručnom kadru koji je sposoban da se nosi sa različitim zahtevima i izazovima tržišta.
Osnovna delatnost zasniva se na distribuciji lekova zdravstvenim ustanovama i  veledrogerijama na teritoriji Republike Srbije.
Uvoznik je i ekskluzivni distributer sertifikovane organske nemačke kozmetike Logona i Sante.
Dragis pharm konstantno radi na usvajanju novih standarda poslovanja sa ciljem daljeg unapređivanja usluga u korist svojih korisnika i partnera.

Brend: NASALEZE
NASALEZE SPREJ
Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 M..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)