Apotekaonline
Korpa

MYLAN

Mylan je sada deo Viatrisa, nove globalne zdravstvene kompanije posvećene osnaživanju ljudi da žive zdravije u svakoj životnoj fazi. Podstičemo vas da saznate više o našoj posvećenosti povećanju pristupa kvalitetnim lekovima za pacijente kada i gde im trebaju.
Viatris je globalna zdravstvena kompanija osnovana 2020. godine kombinacijom Milana i Upjohna, nasleđenog odeljenja kompanije Pfizer. Integrišući snage ove dve kompanije, uključujući globalnu radnu snagu od oko 45.000, težimo da pružimo povećan pristup pristupačnim i kvalitetnim lekovima za pacijente širom sveta, bez obzira na zemljopis ili okolnosti.
Naš globalni portfelj uključuje najbolje u klasi, kultne proizvode sa robnom markom, kao i svetske ključne brendove; generički, uključujući markirane i složene generičke; biosimilars; i ponude bez recepta u širokom spektru terapijskih oblasti. Posvećeni smo pružanju pomoći u stvaranju zdravijih zajednica širom sveta putem obrazovanja, terenskog rada i boljeg pristupa lečenju.
U Viatrisu imamo jednu od najjačih globalnih komercijalnih infrastruktura u industriji, sa uravnoteženim dometom širom Severne Amerike, Evrope, azijsko-pacifičkog regiona i tržišta u razvoju. Naša visokokvalitetna globalna proizvodnja, naučna izvrsnost i široka mreža lanca snabdevanja znače da smo u jedinstvenom položaju da poboljšamo pristup lekovima za pacijente širom sveta.

Brend: MYLAN
MYLAN MAGNOFIT DIRECT
MYLAN MAGNOFIT DIRECTOpis proizvoda:Magnofit direct predstavlja dodatak ishrani koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma koje su zavisne od magnezijuma.Magnofit direct doprinosi:funkcionisanju nervnog sistema stvar..
529,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)