Apotekaonline
Korpa

MOSCHINO

Zaigranim i zabavnim pristupom dizajnu, brend Moschino je uvek bio poznat po svojoj kreativnosti. Kolekcija Moschino parfema nije izuzetak u tome, sa jedinstvenim i živopisnim bočicama u kojima se nalaze neočekivani mirni mirisi. Moschino parfemi imaju ponešto za svakoga, od cvetnih mirisa inspirisanih prolećem do opojnih, raskošnih mirisa. Od 1987. Moschino stvara ikonične mirise, izdajući nove i vrlo tražene kombinacije voćnih, cvetnih i drvenih mirisa.

Brend: MOSCHINO
MOSCHINO I LOVE LOVE WOMAN EDT 30ml
Love Love je veoma optimistični miris pun ljubavi, sunca i jarkih boja. Sveži i lagani iskričavi buke počinje notama citrusa i crvenog voća. U srcu je sveže cveće: đurđevak, rogoz, čajna ruža i lišće cimeta. Završetak je drveno-mošusni: drvo Tanaka, mošus i kedar. Parfem ..
3.450,00 RSD
Brend: MOSCHINO
MOSCHINO FUNNY WOMAN EDT 100ml
Moschino Funny! je najnoviji zenski miris od Moschino koji se pojavio u prodaji na kraju proljeca 2007. Cvetno-vocni saljivi miris je adresiran mladim devojkama. Parfem otvara crveno voce, ljuta narandza i ruzicasti biber. U srcu je zeleni caj, jasmin, bozur i ljubicica. U osnovi je kedar, amber i h..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)