Apotekaonline
Korpa

MEDICAL BRANDS

Vodeći brend za medicinske uređaje i dijagnostiku za samopomoć
Medical Brands razvija, patentira, proizvodi i isporučuje koncepte proizvoda za dijagnozu, lečenje i prevenciju svakodnevnih manjih tegoba.
Verujemo u kršenje pravila. Konvencionalno razmišljanje ograničava mogućnost donošenja inovativnih rešenja o samopomoći na sigurno u ruke korisnika. Najbolje opcije lečenja ne moraju da opterećuju vaše telo štetnim neželjenim efektima.
Svi naši sastojci i proizvodi zasnivaju se na ovom osnovnom principu i posvećeni smo razvoju proizvoda sledeće generacije koji pokreću promene u industriji samopomoći.
Koncepti proizvoda
Najbolje opcije lečenja ne moraju da opterećuju vaše telo.
Naši koncepti proizvoda kombinuju patentno zaštićene aktivne medicinske sastojke ™ i jedinstveno dizajnirane medicinske aplikatore. Primarni razvojni cilj je da se zadovolje potrebe korisnika za sigurnošću, efikasnošću, pouzdanošću i pogodnošću.
Kada smo razvijali prve koncepte proizvoda, aktivni sastojci za medicinske proizvode za samopomoć nisu bili dostupni niti kvalifikovani. Preuzeli smo na sebe da razvijemo prvu platformu za sastojke standardizovane na fizički način delovanja.
Sa timom internih dizajnera dizajniramo i razvijamo aplikatore po meri svakog proizvoda.
Prvi cilj svakog aplikatora je da dokaže sigurnu i efikasnu primenu formulacije. Zatim idemo dalje od ovih osnovnih zahteva da bismo ciljali specifične i relevantne korisničke koristi koje dodaju vrednost krajnjem proizvodu i pružaju diferencijaciju.

WARTNER
Wartner je oblik krioterapije, koji zamrzavanjem uklanja obične bradavice i bradavice na stopalu. Zasniva se na istoj tehnologiji zamrzavanja koju koriste lekari, ali oni kao sredstvo za zamrzavanje koriste tečni azot koji deluje na temperaturi od -196°C. Pomoću Wartner®-a krioterapija je do..
1.599,00 RSD
WARTNER OLOVKA
Wartner olovka je novi proizvod brenda Wartner, za uklanjanje bradavica, kako na rukama, tako i na stopalima. Inovativna olovka omogućava precizno nanošenje aktivnog gela, koji sadrži trihlorsirćetnu kiselinu, isključivo na zahvaćeno tkivo, a ostavlja okolnu kožu netaknutom. Ima brže delovanj..
999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)