Apotekaonline
Korpa

WARTNER

WARTNER
Nema u proizvodnji
WARTNER
1,599.00 RSD
 • Lager: Nema u proizvodnji
 • Brend: MEDICAL BRANDS
 • Šifra proizvoda: BR-8561
Pregleda: 25642

Opis proizvoda

 • Wartner je oblik krioterapije, koji zamrzavanjem uklanja obične bradavice i bradavice na stopalu. Zasniva se na istoj tehnologiji zamrzavanja koju koriste lekari, ali oni kao sredstvo za zamrzavanje koriste tečni azot koji deluje na temperaturi od -196°C. Pomoću Wartner®-a krioterapija je dostupna za primenu kod kuće, primenom drugačijeg agensa za hlađenje koji je smeša dimetil-etra i propana (DMEP). Ova smeša efikasno zamrzava obične bradavice i bradavice na stopalu na temperaturi od -57°C
 • Wartner je dokazano podjednako efikasan i bezbedan kao i tečni azot za tretman običnih bradavica i bradavica na stopalu
 • Wartner-om možete da uklonite obične bradavice i bradavice na stopalu efikasno, bezbedno i jednostavno pomoću pouzdane lekarske metode zamrzavanja
 • Wartner zamrzava bradavicu u korenu samo jednim tretmanom nakon čega ona otpadne u roku od 10 do 14 dana, pri čemu se ispod formira nova i zdrava koža. Tradicionalni tretmani koji su u slobodnoj prodaji sadrže salicilnu kiselinu, međutim tretman mora da se ponavlja svaki dan i to može da potraje i do 12 nedelja kako bi bradavica nestala

Kada pritisnete sunđerasti aplikator na običnu bradavicu ili bradavicu na stopalu ona se zamrzne u korenu. Koža oko tretiranog područja može da pobeli i da se javi blagi bol i peckanje kao posledica zamrzavanja. Kada se aplikator ukloni, koži se vraća normalna boja. Nakon što se tretirani deo kože ponovo ugreje, može da se pojavi crvenilo. U roku od nekoliko dana ispod bradavice može da se formira plik kao posledica zamrzavanja koji ne mora da bude vidljiv golim okom. Zamrznuta koža i tretirana bradavica postepeno nestaju ili bradavica otpada u narednih 10-14 dana, a ispod plika se formira nova, zdrava koža. Ako bradavica ili jedan njen deo ostanu prisutni 2 nedelje nakon tretmana Wartner-om, možete bezbedno da ponovite tretman. Svako pakovanje Wartner-a sadrži 12 sunđerastih aplikatora za jednokratnu primenu.

Sastojci:
WARTNER ODSTRANJIVAČ BRADAVICA i ODSTRANJIVAČ BRADAVICA NA STOPALU -a1 aerosol bočica sa smešom dimetil-etra i propana (CE) 1 držač aplikatora za višekratnu upotrebu za primenu sunđerastih aplikatora 12 sunđerastih aplikatora za jednokratnu upotrebu 1 uputstvo za upotrebu sa detaljnim informacijama o običnim bradavicama, Wartner®-u, njegovom delovanju i uspešnom korišćenju za tretman bradavica. 1 turpija za višekratnu upotrebu (CE) 12 flastera sa jastučićima (CE)

Upozorenja:

 • Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo, posavetovati se sa svojim lekarom ili farmaceutom
 • Upotreba prema uputstvu priloženom od strane proizvođača
 • Čuvati van domašaja dece
 • Samo za spoljašnju upotrebu

Način korišćenja:
U većini slučajeva dovoljan je samo jedan tretman. 10 do 14 dana nakon upotrebe Wartner®-a obične bradavice i bradavice na stopalu uglavnom nestaju. Ako jedan njen deo ostane prisutan 14 dana nakon prvog tretmana, možete bezbedno da ponovite tretman. Sunđerasti aplikator koristite samo za jedan tretman, a onda ga bacite. Velike i stare bradavice često zahtevaju 2 do 3 tretmana. U slučaju da nakon trećeg tretmana Wartner®-om nema poboljšanja, konsultujte svog lekara. "Demonstracija" jasno prikazuje kako da zamrznete bradavicu u samo 3 koraka. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo za upotrebu koje se nalazi u pakovanju Wartner®-a

Pakovanje: 50 ml

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).