Apotekaonline
Korpa

MEDEL

Od 1966. godine Medel je među liderima u proizvodnji medicinskih sredstava za kućnu upotrebu. Misija kompanije je da dizajnira i razvija stalno inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama svakog pacijenta. U novom i modernom sedištu u Milanu, izvozne i domaće poslovne jedinice i stručni tim inženjera rade zajedno kako bi garantovali stalne inovacije i direktnu kontrolu kvaliteta svih proizvoda.
Danas je brend Medel prisutan u više od 70 zemalja širom sveta. Cilj je proširiti prisustvo širom sveta uspostavljanjem jakih odnosa sa odabranim i ekskluzivnim partnerima.
Od januara 2016. Medel International, koji pripada isključivo nemačkoj grupi Beurer, postao je vlasnik brendova Medel, Mebbi i Zeiner Medical.
Kompanija Beurer, sa sedištem u Nemačkoj, više od 96 godina zalaže se za inovativne proizvode u zdravstvu i blagostanju i trenutno je prisutna u celom svetu preko svojih podružnica i distributera. Promet grupe, udvostručen poslednjih godina, dostigao je ove godine 230 miliona evra; značajan deo potroši se svake godine na istraživanje i razvoj proizvoda koji su poznati po visokom nivou kvaliteta, inovacijama i ekskluzivnom dizajnu. Brend Medel takođe će imati koristi od takvog ulaganja i, zahvaljujući ovoj sinergiji (italijanski dizajn sa nemačkom tehnologijom), dodatno će proširiti svoj asortiman u ime kvaliteta i inovacija.

Brend: MEDEL
DIGITALNI TERMOMETAR MEDEL THERMO
DIGITALNI TERMOMETAR MEDEL THERMONamenjen za jednostavno merenje telesne temperature. Zvučni signal nakon 1 minuta. Jedno memorijsko mesto...
520,00 RSD
Brend: MEDEL
MEDEL FAMILY KOMPRESORSKI INHALATOR ZA CELU PORODICU
Veoma malih dimenzija Pogodan za celu porodicu Izuzetno nizak nivo buke Garantni rok 5 godina Čašica za lek sa dvostrukim strujanjem vazduha- povećava efikasnost tretmanaKutija za dodatke: maska za decu i odrasle,nastavak za usta i nos, rezervna čašica i crevo, rezervni filter..
4.950,00 RSD
Brend: MEDEL
MEDEL STAR PEDIJATRIJSKI INHALATOR
Izuzetno nizak nivo buke (52 dBa) Maksimalni pritisak kompresije 2,2 bara Protok vazduha 5,3L/min Brzina raspršivanja 0,3ml/min Maska za decu i odrasle, nastavak za usta i nos Garantni rok 5 godina Čašica za lek sa dvostrukim strujanjem vazduha- povećava efikasnot tretmana ..
5.200,00 RSD
Brend: MEDEL
PULSNI OKSIMETAR MEDEL OXYGEN PO01
MEDEL OXYGEN PO01Pulsni oksimetar Medel Oxygen PO01 meri saturaciju kiseonikom (SPO2) i brzinu srčanih otkucaja (puls). Mali je i lagan, za upotrebu kod kuće i u pokretu. Poseduje ekran sa 4 moguće orijentacije. Medel Oxygen PO01 je pogodan za osobe sa: srčanom slabošću, hroničnim opstruktivnim bol..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)